Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό χάος στην Αττική Οδό – «Σημειωτόν» από Μεταμόρφωση μέχρι Κηφισίας

Μεγάλη κίνηση υπάρχει στην Αττική οδό, από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι την έξοδο της λεωφόρου Κηφισίας.

Όπως φαίνεται και στο χάρτη της κίνησης, από τη Μεταμόρφωση μέχρι την Κηφισίας η Αττική Οδός είναι… βαθύ κόκκινο.

Τα αυτοκίνητα πηγαίνουν σημειωτόν και οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μεγάλη υπομονή, καθώς η Αττική Οδός προειδοποιεί για καθυστερήσεις 20-25 λεπτών.

Όπως αναφέρει στο twitter «Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 20′-25′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. 10′-15′ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Μαραθώνος».

attikiodos attikiodos

attikiodos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εκτροπές, παρατημένα τρακτέρ και ουρές χιλιομέτρων - «Ψάχναμε 15 αγρότες στο Κάστρο για να δώσουμε στην κυκλοφορία δεύτερη λωρίδα»
Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, η κατάσταση να είναι κάπως καλύτερη αφενός γιατί τα τρακτέρ έχουν πλέον σταθμεύσει στα δεξιά των δρόμων και αφετέρου γιατί η έξοδος φαίνεται να κορυφώθηκε χθες
Κίνηση από το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων στη Ριτσώνα
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
101