Ελλάδα

Νέα Ιωνία: Στην Ευελπίδων οι 87 συλληφθέντες για το οπαδικό ραντεβού «θανάτου» – Δείτε βίντεο

Στην Ευελπίδων έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας (02.10.23) οι 87 συλληφθέντες για το οπαδικό ραντεβού «θανάτου» στη Νέα Ιωνία. Μάλιστα, όπως φαίνεται στα πλάνα από το παρακάτω βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, ήταν ιδιαίτερα προκλητικοί, κάνοντας χειρονομίες μπροστά στις κάμερες.

Ο εισαγγελέας αναμένεται να αποφανθεί για την περαιτέρω ποινική μεταχείρισή των 87 συλληφθέντων για το οπαδικό ραντεβού στη Νέα Ιωνία, καθώς και σε ποιους από αυτούς θα αποδοθούν κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι δεκάδες νεαροί, μεταξύ τους πολλά ανήλικα παιδιά, είχαν κανονίσει μέσω διαδικτύου να συναντηθούν στη Νέα Ιωνία και να «λύσουν» τις οπαδικές τους διαφορές.

Οι Αρχές αντιλήφθηκαν το ραντεβού, το οποίο είχε δοθεί πριν από μία τοπική ποδοσφαιρική αναμέτρηση, πραγματοποίησαν παρέμβαση και συνέλαβαν 87 άτομα, ενώ περισσότεροι από 60 είναι ανήλικοι.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν κοντά στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, 23 άτομα, εκ των οποίων οι 13 ανήλικοι, που είχαν μαζί τους ξύλα και ράβδους. Σε άλλο σημείο, εντοπίστηκαν ακόμη 64 άτομα, από τους οποίους οι 49 ήταν ανήλικοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά, φωτοβολίδες, κροτίδες, λίμα και σίδερο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ και ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση. Με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, οι οπαδοί προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για οπαδούς δύο διαφορετικών ομάδων, οι οποίες θα αγωνίζονταν σε γήπεδο της περιοχής της Νέας Ιωνίας το απόγευμα της Κυριακής.

***** ÐÑÏÓÏ×Ç - ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ ****** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç *****
 
***** ÐÑÏÓÏ×Ç - ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ ****** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç *****
 
***** ÐÑÏÓÏ×Ç - ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ ****** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç *****
 

Όλα τα άτομα συνελήφθησαν για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για παράβαση των νόμων για τον αθλητισμό, τα όπλα, τις φωτοβολίδες, τα ναρκωτικά και για διατάραξη της κοινής ειρήνης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι «Αλεπούδες» της Πολεμικής Αεροπορίας συμμετέχουν με F-16 Viper στην «Red Flag», την πιο σκληρή αεροπορική άσκηση του πλανήτη
Θα πετάξουν πάνω από την έρημο της Νεβάδα για να αποδείξουν ότι η ελληνική αεροπορική ισχύς μπορεί να σταθεί ισότιμα στο πιο απαιτητικό περιβάλλον αεροπορικού πολέμου παγκοσμίως
Ελληνικό F-16 Viper
Κατατέθηκε το πόρισμα της ΕΔΕ για τα επεισόδια στο ΑΠΘ: «Οποιαδήποτε εκδήλωση θα πραγματοποιείται κατόπιν άδειας»
Kατά τις εργάσιμες ημέρες, όλα τα κτίρια του Πανεπιστημίου θα κλείνουν στις 22:00, τα Σαββατοκύριακα, οι Σχολές θα παραμένουν κλειστές, ενώ οι μεταπτυχιακές και ερευνητικές δραστηριότητες θα διεξάγονται μέχρι τις 18:00
Επεισόδια
Νηπιαγωγός μηνύει το δημόσιο, την υποχρέωσε να γυρίσει με σπασμένο πόδι στην εργασία της
Η αναπληρώτρια νηπιαγωγός κινείται νομικά κατά του δημοσίου για ηθική βλάβη. «Οι αναπληρωτές δικαιούμαστε 15 μέρες άδεια ετησίως, με αποτέλεσμα να πρέπει να επιστρέψω στο σχολείο με πατερίτσες»
Η νηπιαγωγός που έσπασε το πόδι της εν ώρα εργασίας