Ελλάδα

Ζεφύρι: Το «γαζωμένο» από σφαίρες αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του 8χρονου – Από τύχη δεν σκοτώθηκαν κι άλλα παιδιά

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά το θάνατο ενός 8χρονου το βράδυ του Σαββάτου (14.10.2023) από πυροβολισμούς την ώρα που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού στο Ζεφύρι.

Σημειώνεται πως το παιδί έπεσε νεκρό όταν τουλάχιστον δύο ένοπλοι δράστες άνοιξαν πυρ κατά του σπιτιού του, την ώρα που έπαιζε στην αυλή. Το παιδί δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και πέθανε.

Αξίζει να σημειωθεί πως από θαύμα δεν θρηνήσαμε κι άλλα θύματα, καθώς ο μικρός βρισκόταν στην αυλή με τουλάχιστον άλλα εφτά παιδιά.

Τους δράστες έχει υποδείξει στην αστυνομία η μητέρα του 8χρονου που τη στιγμή των πυροβολισμών βρισκόταν μέσα στο σπίτι και βγήκε όταν άκουσε τα πυρά αντικρίζοντας αιμόφυρτο τον γιο της.

Γείτονες κάνουν λόγο για βεντέτα ανάμεσα στην οικογένεια του 8χρονου και στην οικογένεια των δραστών.

zefiri

Ρεπορτάζ του newsit.gr αναφέρει πως πριν ένα μήνα περίπου είχαν βάλει φωτιά σε σπίτι συγγενών του 8χρονου, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το σπίτι του θύματος.

zefiri

Οι φωτογραφίες του newsit.gr είναι συγκλονιστικές, καθώς δίπλα στην αυλή βρίσκεται ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο γεμάτο τρύπες από σφαίρες.

zefiri

zefiri Σημειώνεται πως οι αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες πυροβόλησαν με μία καραμπίνα και ένα εννιάρι όπλο.

Δυνάμεις του ΟΠΚΕ βρίσκονται από το πρωί στο σημείο.

zefiri

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μέσα» στο κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές Θηβών: Δεν κοιμάται και φοβάται πως θα την δηλητηριάσουν
Δημοσίευμα της Espresso αναφέρει πως η 25χρονη «Μήδεια» ζήτησε από τον ιερέα να διαβάσει τα ονόματα των δολοφονημένων παιδιών της - Η μοναδική επαφή της με τον έξω κόσμο είναι η στιγμή που κάνει το ένα τηλεφώνημα που δικαιούται
Ρούλα Πισπιρίγκου
Χειροπέδες σε 34χρονο που «χτύπαγε» περίπτερα και φαρμακεία και απειλούσε υπαλλήλους με μαχαίρι: Φωτογραφίες από την δράση του
Είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν ο 34χρονος δράστης - Εξιχνιάστηκαν 11 περιπτώσεις ληστειών σε Δάφνη, Νέο Κόσμο, Νέα Σμύρνη και Άγιο Δημήτριο
Άνδρας και γυναίκα