Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό λόγω έργων – Πού έχει μποτιλιάρισμα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καθυστερήσεις καταγράφονται στην Αττική Οδό, καθώς σε μερικά σημεία η κίνηση είναι αυξημένη λόγω έργων ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται στον κόμβο Μαγούλας και γι’ αυτό η δεξιά λωρίδα είναι κλειστή.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αττικής Οδού, από την κίνηση καταγράφονται καθυστερήσεις 5′ – 10′ στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας αλλά και στο αντίθετο ρεύμα προς Ελευσίνα, καταγράφονται καθυστερήσεις 10′ – 15′ στην έξοδο για Πειραιά.

Την ίδια ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού. Στο ρεύμα της ανόδου, η κίνηση ξεκινάει από το ύψος του Αγίου Ιωάννη Ρέντη μέχρι και μετά τη Νέα Φιλαδέλφεια στον Κόκκινο Μύλο. Στο αντίθετο ρεύμα, μποτιλιαρισμένο είναι το σημείο στον κόμβο Μεταμόρφωσης, λόγω και της κίνησης στην Αττική Οδό.

Μποτιλιαρισμένες είναι ανά διαστήματα και στα δύο ρεύματα οι Λεωφόροι Κηφισίας και Μεσογείων, όπως και οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Δείτε την κίνηση στις 18.10:

kinisi

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά ενώ μποτιλιαρισμένη είναι ανά διαστήματα και η Λεωφόρος Ποσειδώνος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο πρώην ποδοσφαιριστής, Μάριος Οικονόμου - Αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου αναζητεί η αστυνομία
Ο 34χρονος νοσηλεύεται στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία ώστε να υπάρξει νεότερη εκτίμηση της κατάστασής του
Ο Μάριος Οικονόμου
Συνελήφθη ο πατέρας του 3χρονου κοριτσιού που νοσηλεύεται στο Ηράκλειο - Στο «μικροσκόπιο» ο θάνατος ακόμα 2 παιδιών της οικογένειας
Το 3χρονοφαίνεται να έχει κακοποιηθεί και έχει υποσκληρίδιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, κάταγμα που είχε προκληθεί παλαιότερα, εκδορές και εκχυμώσεις
Το ΠΑΓΝΗ