Ελλάδα

Ελευσίνα: Ο 57χρονος έβαλε φωτιά στο σπίτι του και αυτοκτόνησε

Ένα ανθρώπινο δράμα εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής (29.12.2023) στην Ελευσίνα, όταν ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μπροστά από το φλεγόμενο σπίτι.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του στην Ελευσίνα, φαίνεται πως αρχικά έβαλε φωτιά στο σπίτι και στη συνέχεια βγήκε έξω από αυτό και αυτοκτόνησε.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Τραγικό ανθρώπινο λάθος, χρειάζονταν λεπτομερής έλεγχος» λέει ο πρόεδρος εργαζομένων του Τζάνειου νοσοκομείου για τη λάθος μετάγγιση
Σημείωσε πως ήταν «η κακιά ώρα που όμως δεν πρέπει να κλονιστεί η εμπιστοσύνη των ασθενών στους εργαζόμενους των νοσοκομείων και το ΕΣΥ»
Το νοσοκομείο Τζάνειο 3
Άνδρες που σκότωσαν τα ίδια τους τα παιδιά: Από τον Μεταξάκη, τον Δουρή και τον Λυμπέρη, στον Γουάτς που έγινε ντοκιμαντερ στο Netflix
Από όλα τα εγκλήματα που διαπράττουν οι άνθρωποι, δεν υπάρχει - ίσως - κανένα άλλο που να θεωρείται τόσο ειδεχθές όσο το να σκοτώνει ένας γονιός το παιδί του
Δολοφονία Άννυ
1