Ελλάδα

Ζωγράφου: Η στιγμή που οι φλόγες «καταπίνουν» τα πυρπολημένα οχήματα δίπλα στην Πανεπιστημιούπολη

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο το οποίο δείχνει την στιγμή που οι φλόγες έχουν «καπαπιεί» 12 οχήματα στου Ζωγράφου ακριβώς δίπλα στην Πανεπιστημιούπολη σας παρουσιάζει το newsit.gr.

Κάτοικοι απελπισμένοι βλέπουν τις φλόγες να καίνε τις περιουσίες τους και εκείνοι ανήμποροι να μην μπορούν να τις σβήσουν. Οι καταστροφές που προκλήθηκαν από τους εμπρησμούς είναι ακόμα ανυπολόγιστες ενώ οι «καταδρομικές» επιθέσεις από νεαρούς μέσα από την Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου τείνουν να γίνουν καθημερινότητα. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμή στοιχεία από τους εμπρησμούς καταστράφηκαν τουλάχιστον 12 οχήματα ανάμεσα στα οποία σχολικά, ΙΧ και μηχανάκια ενώ δεν έχει γίνει ακόμα πλήρης αποτίμηση της καταστροφής.

Οι άγνωστοι δράστες που βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη περιέλουσαν τα οχήματα με εύφλεκτο υλικό και τα πυρπόλησαν πολλά εκ των οποίων έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες κατοίκων οι οποίοι πετάχτηκαν μέσα στη νύχτα και έτρεχαν απελπισμένοι να σώσουν τις περιουσίες τους. 

Δείτε τα βίντεο

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έρχεται «πολική» εισβολή σε όλη τη χώρα - Κατακόρυφη «βουτιά» της θερμοκρασίας από την Κυριακή θα ντύσει στα λευκά ακόμη και την Πάρνηθα
Από την Κυριακή θα ξεκινήσει χιονόπτωση και σε χαμηλότερα υψόμετρα στα βορειοανατολικά - Τη Δευτέρα τα χιόνια θα επεκταθούν σε όλα τα ανατολικά της χώρας από τα 300 μέτρα και πάνω
Καιρός
5
Προσπάθησαν να ξηλώσουν τις κάμερες και έριξαν χλωρίνη για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους μετά την δολοφονία του 30χρονου στην Πάτρα
Συνολικά εννέα είναι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του 30χρονου, από τους οποίους οι 6 έχουν παραδοθεί στις αρχές
Πάτρα
Ξανά στην ανακρίτρια οι δύο 22χρονοι φερόμενοι δράστες του διπλού φονικού στη Φοινικούντα - Οι πέντε ύποπτοι και τα «σκοτεινά σημεία»
Παρότι έχουν περάσει τρεις μήνες από τη δολοφονία του 68χρονου και του 61χρονου με πέντε ανθρώπους να έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, η υπόθεση εξακολουθεί να παρουσιάζει «σκοτεινά» σημεία
Οι 22χρονοι φερόμενοι δράστες της διπλής δολοφονίας στην Φοινικούντα