Ελλάδα

Γιάννης Γιοκαρίνης: «Πήρα τηλέφωνο για να γίνει μία σύσταση» λέει η σύζυγος του τραγουδιστή

Στα δικαστήρια, στο αυτόφωρο βρίσκεται ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης ο οποίος συνελήφθη το πρωί (3/4/24) για ενδοοικογενειακή βία. Ωστόσο η σύζυγός του, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε πως η υπόθεση πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που έπρεπε.

Ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης συνελήφθη το πρωί για ενδοοικογενειακή βία και νωρίς το μεσημέρι έφτασε στα δικαστήρια για να δικαστεί στο αυτόφωρο.

Η σύζυγός του, λίγο αργότερα εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες δηλώνοντας ότι έχει γίνει «η τρίχα, τριχιά».

Η σύζυγος του τραγουδιστή, πήγε στα δικαστήρια με σκοπό, όπως δήλωσε, να ανακαλέσει την καταγγελία, καθώς όπως υποστήριξε τσακώθηκε με τον άντρα της, αλλά εκείνος δεν την χτύπησε.

«Έχετε τσακωθεί εσείς όλοι με τις γυναίκες σας σπίτι σας»; ρώτησε τους δημοσιογράφους. Και συνέχισε:

«Έγινε ακριβώς αυτό το πράγμα. Και πήρα τηλέφωνο γιατί οι φωνές είχαν αρχίσει… έβγαιναν τα ντεσιμπέλ προς τα έξω και πήρα τηλέφωνο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Να γίνει μία σύσταση».

«Μου λένε ότι είναι αυτεπάγγελτο και για αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα» είπε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη. 

Ποινική δίωξη για πλημμέλημα

Στον Γιάννη Γιοκαρίνη, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα, του ασκήθηκε δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Καραμίτζας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ίδια γραμμή - «Εντάσσεται στην κανονική λειτουργία και δεν αποτελεί έκτακτο συμβάν»
«Η απόσταση μεταξύ των συρμών καθορίζεται και παρακολουθείται από το αυτόματο σύστημα και το Κέντρο Ελέγχου», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του Μετρό, THEMA
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης στην ίδια γραμμή
Συνελήφθη 47χρονος που «ρήμαζε» καταστήματα στην Αττική από το 2011 – Είχε αποφυλακιστεί το 2024
Ο 47χρονος δράστης ήταν γνώριμος των Αρχών από το 2011 για δεκάδες ληστείες και κλοπές, ενώ αποφυλακίστηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2024 και μία εβδομάδα μετά έκανε το πρώτο του χτύπημα σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη
Στιγμιότυπο