Ελλάδα

Η Express αποθεώνει την Πάρο: Η πεμπτουσία της ελληνικής νησιωτικής εμπειρίας

Ωδή στην Πάρο από τη βρετανική εφημερίδα Express, που χαρακτηρίζει το κυκλαδίτικο νησί «ένα όμορφο και χωρίς πολυκοσμία προορισμό».

Η Express κάνει αναφορά και στη μαγευτική Σαντορίνη, αλλά για τον συντάκτη η Πάρος είναι… ανώτερη. Για πολλούς λόγους, τους οποίους και αναλύει. 

«Η Σαντορίνη, με τις γραφικές παραθαλάσσιες πόλεις και το μαγευτικό τοπίο, έχει κερδίσει δικαιωματικά τη θέση της ως ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης.

Ωστόσο, αυτή η φήμη έχει ένα τίμημα – τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Το υψηλό κόστος και το μεγάλο πλήθος τουριστών μπορούν να μειώσουν τη γοητεία του νησιού.

Για όσους αναζητούν μια παρόμοια εμπειρία σε ελληνικό νησί χωρίς την βαριά τιμή και τα πλήθη, η Πάρος αναδεικνύεται ως μια συναρπαστική εναλλακτική», γράφει.

Και προσθέτει: «Σε απόσταση αναπνοής από τη Σαντορίνη, η Πάρος προσφέρει την πεμπτουσία της ελληνικής νησιωτικής εμπειρίας με τις εκπληκτικές παραλίες, τα παραδοσιακά χωριά και τους λιγότερους επισκέπτες.

Σύμφωνα με την Expedia, ενώ η Σαντορίνη έχει μαζική εισροή τουριστών, η Πάρος προσελκύει σημαντικά λιγότερους, καθιστώντας την έναν πιο ήρεμο και ποιοτικό προορισμό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη»
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
12
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1
«Πήγε να βοηθήσει έναν άνθρωπο, και την χτύπησε το φορτηγό, "έφυγε" σαν ήρωας», λέει ο σύζυγος της αστυνομικού που πέθανε στη Χαλκιδική
Η σύζυγος μου γύριζε από την υπηρεσία της στις 5 Απριλίου, δεν μπόρεσε να τραβήξει τον ξαπλωμένο και τους χτύπησε το φορτηγό και τους δύο», εξηγεί ο σύζυγος της 46χρονης που πέθανε μετά από 2μηνη νοσηλεία
Η 46χρονη αστυνομικός που παρασύρθηκε από φορτηγό τον Απρίλιο και κατέληξε στις 14 Ιουνίου 1