Ελλάδα

Λήστεψαν πρώην μοντέλο στη Γλυφάδα – Της αφαίρεσαν ρολόι και δαχτυλίδι αξίας 100.000 ευρώ

Τον τρόμο βίωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (22.7.24) στη Γλυφάδα πρώην μοντέλο η οποία έπεσε θύμα ληστείας, με τον δράστη να της αρπάζει ρολόι και δαχτυλίδι η αξία των οποίων, σύμφωνα με το θύμα, αγγίζει τις 100.000 ευρώ.

Όλα συνέβησαν λίγα λεπτά μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν η πανέμορφη 37χρονη γυναίκα, που έχει περπατήσει για πολλά χρόνια στις πασαρέλες, βρισκόταν στην οδό Αγίου Γεράσιμου στη Γλυφάδα.

Ξαφνικά την πλησίασε ένα άτομο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και με την απειλή ενός αιχμηρού αντικειμένου της απέσπασε ένα ρολόι και ένα δαχτυλίδι.

Όπως ανέφερε η ίδια στους αστυνομικούς η αξία των κοσμημάτων που της αφαίρεσε ο δράστης φτάνει τις 100.000 ευρώ.

Ο δράστης στη συνέχεια άρχισε να τρέχει στους δρόμους της Γλυφάδας κι εξαφανίστηκε, ενώ οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ  διεξάγουν έρευνες προκειμένου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.   

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησαν οι έλεγχοι σε ακαθάριστα οικόπεδα από την Πυροσβεστική – 3.748 καταγγελίες πολιτών σε 18 ημέρες
Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 164 έλεγχοι έπειτα από καταγγελίες πολιτών κατά τους οποίους εντοπίστηκαν 72 περιπτώσεις οικοπέδων που δεν έχουν καθαριστεί και δεν έχουν δηλωθεί
Οικόπεδο με συγκεντρωμένα ξύλα στην Λ. Μαραθώνος
Η Meta υπέρ του ελληνικού σχεδίου για «age verification» σε Facebook και Instagram: «Η ασφάλεια των παιδιών μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Η ελληνική πρόταση βασίζεται στην ιδέα του αυτόματου ψηφιακού ελέγχου της ηλικίας - Το non-pape rπαρουσίασε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, για την προστασία των ανηλίκων από τον εθισμό στο διαδίκτυο
facebook 1