Ελλάδα

Η σύζυγος του αστυνομικού που αυτοκτόνησε στον Νέο Βουτζά περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του: «Μου είπε θα δω τι θα κάνω και έγινε αυτό που έγινε»

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Νέο Βουτζά από την είδηση ότι ένας 35χρονος αστυνομικός αυτοκτόνησε στη μέση του δρόμου στην περιοχή τους το βράδυ της Τρίτης (3.9.24) κοντά στο σπίτι του.

Ο αστυνομικός, που διέμενε στον Νέο Βουζά, κάλεσε με βίντεο κλήση τη σύζυγό του και στη συνέχεια έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και αυτοκτόνησε. H σύζυγός του περιγράφει στο newsit.gr τι συνέβη, δηλώνοντας σοκαρισμένη. Όπως αποκαλύπτει, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο τους και προσπαθούσαν να βρουν λύση.

«Χθες έγινε ότι γινόταν και τις περισσότερες φορές. Μαλώσαμε τηλεφωνικά, είχαμε καθημερινές διαφωνίες. Εκείνη την ώρα δεν ήταν στη δουλειά ο άντρας μου, με πήρε τηλέφωνο και ήθελε να βγάλει από μέσα του αυτά που ένιωθε, και του ζήτησα να μιλήσουμε μετά το μεσημέρι όταν θα σχολούσα και εγώ από τη δική μου εργασία αλλά αυτός επέμενε να τα λύσουμε όλα εκείνη την ώρα», λέει στο newsit.gr η σύζυγος του αστυνομικού και επισημαίνει:

«Εγώ του είπα ότι πρέπει να ηρεμήσουμε να βρούμε μια λύση και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε να είμαστε μαζί. Δεν μου είχε πει ποτέ ότι σκεφτόταν να κάνει κακό στον εαυτό του».

«Ήταν κλειστός άνθρωπος αλλά ταυτόχρονα και πολύ αγαπητός σε όλους. Είχε πολλούς φίλους αλλά όταν φτάνει κάποιος σε σημείο να κάνει κάτι τέτοιο προφανώς δεν ήταν καλά. Μπορεί να είχε κατάθλιψη αλλά δεν ήταν κάτι που γνωρίζαμε, κάτι διαγνωσμένο», τονίζει.

«Όσο ήρεμα και να του μιλούσα εγώ αυτός δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτά που λέγαμε. Εγώ δεν του ζήτησα να χωρίσουμε, εκείνος μου είπε ότι δεν θέλει να χωρίσουμε και εκείνη την ώρα του απάντησα ότι αν δεν βρούμε λύση να προχωρήσουμε ήρεμα χωρίς καβγάδες ίσως να είναι καλύτερα να σκεφτούμε τον χωρισμό και να βρούμε μια κοινή πορεία ώστε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μαζί», υπογραμμίζει.

«Εκείνη τη στιγμή μου απάντησε ότι την οικογένεια την έκανε για να είμαστε όλοι μαζί και δεν την έκανε για να χωρίσουμε και να βλέπει τα παιδιά μόνο τα Σαββατοκύριακα. Δεν είπαμε κάτι άλλο, του είπα μόνο ότι θα σχολάσω το απόγευμα και θα δούμε τι θα κάνουμε θα μιλήσουμε με ηρεμια, δεν με προειδοποίησε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό. Στη συνέχεια μου απάντησε ότι θα δω εγώ τι θα κάνω και έγινε αυτό που έγινε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η οικογένεια του είναι σοκαρισμένοι οι άνθρωποι έρχονται από εδώ. Η μέρα θα είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη για εμάς σήμερα», καταλήγει η σύζυγος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το αιματοκύλισμα στα Βορίζια: «Άδειασε δύο γεμιστήρες προς τον κόσμο στην πλατεία, θα μπορούσαν οι νεκροί να είναι 20»
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου επισήμανε ότι κατά το παρελθον έχουν γίνει πολλά περιστατικά μεταξύ των δύο οικογενειών - Σήμερα θα παραδοθεί η δικογραφία στον εισαγγελέα
Το αιματοκύλισμα στα Βορίζια
Κρύβονται στα βουνά 5 άνδρες από το μακελειό στα Βορίζια - Οι 200 κάλυκες θα δείξουν τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν
Παραμένει άγνωστο αν θα γίνει σήμερα η κηδεία του 39χρονου, καθώς η σορός του παραμένει στο νεκροτομείο, ενώ είναι ορατός ο κίνδυνος να σημειωθούν νέα επεισόδια
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς στα Βορίζια 41
«Εάν ο Γιάννης Λάλας ήταν που πήρε τη ζωή του Γιώργου μου, ας τον συγχωρήσει ο Θεός» - Η συγκλονιστική ανάρτηση της χήρας Καραϊβάζ
«Μ' έπιασε μια τρεμούλα μου κόπηκαν τα πόδια είναι σαν να ξαναζώ τη δολοφονία του Γιώργου μου όλα γυρνούν στο κεφάλι μου» γράφει σε ανάρτησή της η Στάθα Καραϊβάζ
Η Στάθα Καραϊβάζ 5