Ελλάδα

Κακοκαιρία «Atena»: Μεταφέρεται την Πέμπτη ο αγιασμός στα σχολεία της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Μετατίθεται για την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου ο αγιασμός στα σχολεία της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης λόγω της κακοκαιρίας «Atena».

Κατά συνέπεια δεν θα χτυπήσει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου το πρώτο κουδούνι για τους μαθητές στα σχολεία της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης (Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου), καθώς οι περιοχές αναμένεται να «χτυπηθούν» από την κακοκαιρία «Atena».

Λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, ο Περιφερειάρχης, Χριστόδουλος Τοψίδης αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της περιφέρειας, μετά και από εισήγηση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Έτσι, η έναρξη της σχολικής χρονιάς και ο αγιασμός μεταφέρεται κατά μία ημέρα, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 7χρονου στο Ζεφύρι τον Οκτώβριο του 2023
Το παιδί που έπαιζε ανυποψίαστο στην αυλή δέχτηκε τους πυροβολισμούς, έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος αλλά «έσβησε» λίγο μετά στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
Αστυνομία 5