Ελλάδα

Κακοκαιρία «Atena»: Μεταφέρεται την Πέμπτη ο αγιασμός στα σχολεία της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Μετατίθεται για την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου ο αγιασμός στα σχολεία της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης λόγω της κακοκαιρίας «Atena».

Κατά συνέπεια δεν θα χτυπήσει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου το πρώτο κουδούνι για τους μαθητές στα σχολεία της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης (Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου), καθώς οι περιοχές αναμένεται να «χτυπηθούν» από την κακοκαιρία «Atena».

Λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, ο Περιφερειάρχης, Χριστόδουλος Τοψίδης αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της περιφέρειας, μετά και από εισήγηση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Έτσι, η έναρξη της σχολικής χρονιάς και ο αγιασμός μεταφέρεται κατά μία ημέρα, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαγευτικές εικόνες από την Πανσέληνο του Αυγούστου - Το φεγγάρι του «Οξύρρυγχου» έλουσε με φως όλη τη χώρα
Η πανσέληνος του «Οξύρρυγχου» χαρακτηρίζεται και ως «υπερπανσέληνος», αφού το φεγγάρι είναι έως και 14% μεγαλύτερο και 30% φωτεινότερο, προσφέροντας το αυτό μοναδικό θέαμα
Η Πανσέληνος του Αυγούστου στο Σούνιο