Ελλάδα

Πάτρα: Παρέμβαση εισαγγελέα για την επίθεση ομάδας μαθητών σε 17χρονο σε σχολική εκδρομή

Από την πλευρά του σχολείου της Πάτρας δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία ενέργεια για τον εντοπισμό και την τιμωρία των δραστών

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, Νίκου Νικολάου προκάλεσε η σοκαριστική επίθεση ομάδας μαθητών σε έναν 17χρονο στη διάρκεια σχολικής εκδρομής στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το tempo24.news, κατά τη διάρκεια της σχολικής εκδρομής στη Θεσσαλονίκη ομάδα μαθητών από την Πάτρα ανάγκασε συμμαθητή τους να να πιεί ποτό με ούρα και σπέρμα, ενώ ένας από τους δράστες τον ξυλοκόπησε.

Το Σάββατο (21.12.2024) ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, Νίκος Νικολάου έδωσε παραγγελία με τη μορφή του κατεπείγοντος προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αχαΐας, προκειμένου να διερευνηθούν οι πληροφορίες για «τέλεση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων ποινικών αδικημάτων».

Πάντως από την πλευρά του σχολείου φέρεται να μην έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία ενέργεια για τον εντοπισμό και την τιμωρία των δραστών.

Ωστόσο, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευγενία Πιερρή γνωστοποίησε πως ήδη έχει διαταχθεί έρευνα προκειμένου να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βραχιολάκι» από σήμερα στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» – Σε εφαρμογή στο «Γεννηματάς» μέχρι τα τέλη Ιουνίου
Το σύστημα ιχνηλάτησης με «βραχιολάκι» είναι προγραμματισμένο να επεκταθεί σε επιπλέον 14 δημόσια νοσοκομεία έως τα μέσα Ιουλίου και σε συνολικά 100 έως τον Ιανουάριο του 2026.
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
12 συλλήψεις οπαδών για διακίνηση ναρκωτικών, βία, ληστεία και εκρηκτικά
Οι συλληφθέντες εκτός από τις υποθέσεις ναρκωτικών κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών, αρπαγή, απειλή, ληστεία, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Ένα περιπολικό