Ελλάδα

ΗΣΑΠ: Εισαγγελική έρευνα για τις ανοικτές πόρτες εν κινήσει σε συρμό

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αριστείδη Κορέα, προκάλεσε η καταγγελία υπαλλήλων της ΣΤΑΣΥ ότι κατά τη διάρκεια δρομολογίου του ΗΣΑΠ τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς άνοιξαν εν κινήσει οι πόρτες του συρμού μεταξύ των σταθμών Άνω Πατησίων – Περισσού.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η καταγγελία των εργαζόμενων της ΣΤΑΣΥ ευσταθεί και εάν υπήρξε κίνδυνος για όσους επέβαιναν στο συρμό του ΗΣΑΠ.

Αντικείμενο της έρευνας είναι συγκεκριμένα να διαπιστωθεί εάν τελέστηκε-μεταξύ άλλων- το αδίκημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βεντέτα στα Βορίζια: Ταυτοποιήθηκαν οι 5 καταζητούμενοι για το μακελειό – Μία σύλληψη και μία προσαγωγή για παράνομο οπλισμό
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει τα Βορίζια, έχουν κάνει ελέγχους σε 10 σπίτια και εκτιμούν ότι όσοι συμμετείχαν στο μακελειό ακόμα και τώρα προσπαθούν να ξεφορτωθούν οπλισμό
Ισχυρή αστυνομική δύναμη στα Βορίζια 24
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το αιματοκύλισμα στα Βορίζια: «Άδειασε δύο γεμιστήρες προς τον κόσμο στην πλατεία, θα μπορούσαν οι νεκροί να είναι 20»
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου επισήμανε ότι κατά το παρελθον έχουν γίνει πολλά περιστατικά μεταξύ των δύο οικογενειών - Σήμερα θα παραδοθεί η δικογραφία στον εισαγγελέα
Το αιματοκύλισμα στα Βορίζια