Ελλάδα

Τροχαίο με ταξί να ισοπεδώνει φανάρι στη λεωφόρο Συγγρού

Λόγω του ατυχήματος η κίνηση στη Συγγρού στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Ποσειδώνος διεξαγόταν με δυσκολία

Τροχαίο ατύχημα με ταξί σημειώθηκε στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής (03.01.2025) στη λεωφόρο Συγγρού, προκαλώντας κυκλοφοριακά προβλήματα.

Το τροχαίο συνέβη όταν ο οδηγός του ταξί προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα στη λεωφόρο Συγγρού, «γκρεμίζοντας» τον φωτεινό σηματοδότη.

Το ταξί υπέστη σοβαρές υλικές, κυρίως στο μπροστινό του μέρος, ενώ χρειάστηκε γερανός για να απομακρυνθεί από το σημείο.

TROHAIO POSEIDONOS

TROHAIO POSEIDONOS

TROHAIO POSEIDONOS

TROHAIO POSEIDONOS

TROHAIO POSEIDONOS

TROHAIO POSEIDONOS

Και βίντεο από τον τόπο του τροχαίου:

 

Λόγω του ατυχήματος η κίνηση στη Συγγρού στο ύψος της οδού Πετμεζά στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Ποσειδώνος διεξαγόταν με δυσκολία.

Δείτε Live την κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 10
Αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος που μοίραζε «μαϊμού» επιδόματα αναπηρίας σε υγιείς ανθρώπους στο Αγρίνιο - «Της έδωσες ηρεμιστικό;»
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χορηγούσαν στους πελάτες ηρεμιστικά για να μπουν σε καταστολή και να πείσουν τις επιτροπές πως χρειάζονται το επίδομα αναπηρίας
Κύκλωμα με «μαϊμού» ειδόματα