Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Χειροπέδες σε 54χρονο που ενεπλάκη σε τροχαίο – Οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα

Από το τροχαίο ατύχημα προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα

Συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη από τις αρχές, ένας 54χρονος που όχι μόνο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, αποδείχθηκε πως εκείνη τη στιγμή οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα.

Ο 54χρονος «πιάστηκε» στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Μάκρης, μετά το τροχαίο ατύχημα που ευτυχώς δεν είχε θύματα ή σοβαρούς τραυματισμούς παρά μόνο υλικές ζημιές.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης τού πέρασαν χειροπέδες και τον παρέπεμψαν στον αρμόδια εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ειρήνη Μουρτζούκου: Ανατροπή με την αιτία θανάτου των 3 παιδιών – Πνευμονολόγος απορρίπτει την «διάμεση πνευμονίτιδα»
Η γιατρός δεν έχει καταλήξει στο αν τα παιδιά έφυγαν από παθολογικά αίτια ή εγκληματική ενέργεια - Άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου του μικρού Παναγιωτάκη
Ειρήνη Μουρτζούκου
Ο 59χρονος που κατηγορείται για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη φέρεται να στρατολογήθηκε από Ρώσο ποινικό - «Το έκανα για τη μαμά πατρίδα»
Φέρεται να υποστήριζε ότι έχει υπηρετήσει στη Σιβηρία και ότι λατρεύει τη Ρωσία. Τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του. Στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ ο στρατολόγος του
Αλεξανδρούπολη: Ο 59χρονος που κατηγορείται για κατασκοπεία φέρεται να στρατολογήθηκε από Ρώσο ποινικό – «Το έκανα για τη μαμά πατρίδα»
«Τα παιδιά γλίτωσαν από θαύμα» λέει υπάλληλος ξενοδοχείου για τη φωτιά στο Zara στην Πάτρα
«Με έπιασε πανικός, ζαλάδα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, το πρώτο μέλημα μου εκείνη τη στιγμή ήταν να βγάλω τα παιδιά έξω από το δωμάτιο με ασφάλεια» λέει η υπάλληλος του ξενοδοχείου
Φωτιά στην σκεπή του Zara Home στην Πάτρα