Ελλάδα

Πάτρα: Νεκρός ο 59χρονος οδηγός αυτοκινήτου που «καρφώθηκε» σε μοτοσικλέτα και λεωφορείο

Ο 59χρονος φέρεται πως έπαθε καρδιακό επεισόδιο την ώρα που οδηγούσε

Τραγική κατάληψη είχε το τροχαίο που έγινε το βράδυ της Κυριακής (10.02.2025) στην Πάτρα, όπου ο 59χρονος οδηγός αυτοκινήτου «καρφώθηκε» σε μία μοτοσικλέτα και σε ένα λεωφορείο.

Το τροχαίο συνέβη στην Πάτρα, στην οδό Σμύρνης, όταν ο 59χρονος φέρεται πως έπαθε καρδιακό επεισόδιο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να χτυπήσει το δίκυκλο με οδηγό έναν 65χρονο και το πίσω μέρος ενός λεωφορείου.

Ο 59χρονος οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Πάτρας «Ο Άγιος Ανδρέας». Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης των γιατρών, δυστυχώς δεν τα κατάφερε, αναφέρει το pelop.gr.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των άλλων οχημάτων αλλά ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

Για τον απεγκλωβισμό του θύματος, επιχείρησαν 5 πυροσβέστες οι οποίοι του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να τον παραλάβουν οι γιατροί.

Η σύγκρουση όμως ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο του θύματος μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τελευταία «ευκαιρία» για τους αιώνιους φοιτητές: Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας
Η νέα ρύθμιση «διασφαλίζει ότι όσοι έχουν προχωρήσει σημαντικά τις σπουδές τους, έχουν ευκαιρία να τις ολοκληρώσουν» και τη χαρακτήρισε «ρεαλιστική, ενισχυτική και παιδαγωγικά συνεπή»
Έδρανα πανεπιστημίου
Η ξηρασία ως βασικότερος λόγος της λειψυδρίας – Ο ρόλος των βροχοπτώσεων και της μείωσης των χιονοπτώσεων
Ο Παναγιώτης Σαμπατακάκης, διδάκτορας Υδρογεωλογίας του Πανεπιστημίου Μπολόνιας, μέλος της Διεθνούς Ένωσης Υδρογεωλόγων και διευθυντής Υδατικών Πόρων του Ι.Γ.Μ.Ε., εξηγεί το μηχανισμό της ξηρασίας
Στερεύει ο ποταμός Πηνείος στην Ηλεία
Αναπάντητα ερωτήματα για το νεκρό 3χρονο κορίτσι του Παλαιού Φαλήρου - Προμελέτη και συγκάλυψη «δείχνουν» τα ευρήματα
Η μητέρα οδηγείται σήμερα στον ανακριτή όπου καλείται να απαντήσει σε πλήθος ερωτημάτων - Η ίδια πέφτει σε αντιφάσεις και αλλάζει συνεχώς την ομολογία της
Το δώμα που έμενε η οικογένεια στα Πατήσια