Ελλάδα

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν ισχυρίστηκε ότι υπήρξε καταγγελία ανηλίκου σε βάρος του Σπύρου Μπιμπίλα» λένε οι δικηγόροι του

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε την ανακοίνωση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook

Με μια ανακοίνωση οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκαθάρισαν πως ο πελάτης τους δεν αναφέρθηκε ποτέ ότι υπήρχε καταγγελία ανηλίκου κατά του Σπύρου Μπιμπίλα.

Σημειώνεται πως κατά τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους με τον κατηγορούμενο να οδηγείται εκτός δικαστικής αίθουσας και τις αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Σπύρου Μπιμπίλα να διαδέχονται η μία την άλλη.

Μάλιστα διέρρευσε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης ισχυρίστηκε ότι υπήρχε καταγγελία από ανήλικο σε βάρος ηθοποιού την οποία ο Σπύρος Μπιμπίλας απέρριψε. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε την ανακοίνωση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook για να ξεκαθαρίσει την αλήθεια προς το πρόσωπό του.

«Μετά τα όσα έγιναν στην δίκη Φιλιππίδη κατά την κατάθεσή μου το γραφείο του δικηγόρου υπεράσπισής του έστειλε αυτήν την ανακοίνωση προς εμένα και προς όλους! Η λάσπη δεν μπορούσε φυσικά να περάσει».

 

«Ανακοίνωση Μιχάλη Δημητρακόπουλου, Κικής Πακιρτζίδου, Εύας Μπομπολή, πληρεξουσίων δικηγόρων Πέτρου Φιλιππίδη.

Προς αποφυγήν εσφαλμένων εντυπώσεων, διευκρινίζουμε ότι ο κύριος Πέτρος Φιλιππίδης δεν ισχυρίστηκε ότι υπήρξε καταγγελία ανηλίκου σε βάρος του κυρίου Μπιμπίλα» κατέληγε η ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε εγρήγορση οι Ένοπλες Δυνάμεις λόγω Πίρι Ρέις – Τεράστια άσκηση σε όλο το Αιγαίο με πάνω από 60 αεροσκάφη και ολόκληρο τον στόλο
«Σκοπός της άσκησης είναι η επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας μέσω της εξέτασης των διαδικασιών εφαρμογής ειδικών σχεδίων, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση - Συνεδριάζει σήμερα το ΚΥΣΕΑ
Άσκηση του πολεμικού ναυτικού 1
Πρόβλημα η έλλειψη παθολόγων – Παρά τα οικονομικά κίνητρα δεν υπάρχει ανταπόκριση από γιατρούς να ακολουθήσουν την ειδικότητα
Θεσπίστηκε εφάπαξ ποσό 40.000 ευρώ για νέους γιατρούς που θα επιλέξουν ειδικότητα στη Γενική/Οικογενειακή Ιατρική ή στην Εσωτερική Παθολογία, ένα ποσό που καταβάλλεται σε δύο φάσεις
Γιατρός