Ελλάδα

Φωτιά σε χρυσοχοείο στο Σύνταγμα, κλειστή η Καραγιώργη Σερβίας

Περίοικοι είδαν καπνούς σε στοά στον αριθμό 13 της Θησέως και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική

Κλειστή για τα οχήματα είναι αυτή την ώρα η Καραγιώργη Σερβίας στο Σύνταγμα, μετά από φωτιά σε χρυσοχοείο στην οδό Θησέως.

Στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά στο χρυσοχοείο βρίσκονται πυροσβέστες με δυο οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ η δημοτική αστυνομία ενημερώνει τους οδηγούς ότι πρέπει να κάνουν παράκαμψη.

Κατά πληροφορίες, περίοικοι είδαν καπνούς σε στοά στον αριθμό 13 της Θησέως και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Το συμβάν έχει ελεγχθεί, ωστόσο οι πυροσβέστες παραμένουν στο σημείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νηπιαγωγός στου Ζωγράφου πήγε στο σχολείο με γύψο και πατερίτσα - «Αναγκάστηκα για να μη χάσω τη θέση μου»
«Ζητάω την αναρρωτική, ο γιατρός μου είχε πει ότι θα χρειαστούν τέσσερις μήνες προκειμένου να επανέλθω κανονικά, αποφάσισα να πάω νωρίτερα για να μην χάσω επιπλέον χρήματα» λέει η εκπαιδευτικός
Νηπιαγωγός
7