Ελλάδα

Φωτιά στη Βουρβουρού Χαλκιδικής: Συνελήφθη 45χρονος ύποπτος για εμπρησμό – Έπεσε σε αντιφάσεις κατά την προανάκριση

Η φωτιά στη Βουρβουρού εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι και πλέον είναι χωρίς ενεργό μέτωπο μετά από μεγάλες προσπάθειες επίγειων και εναέριων δυνάμεων

Συνελήφθη από την πυροσβεστική με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια για τη φωτιά στην περιοχή Λιβάρι στη Βουρβουρού του δήμου Σιθωνίας, στη Χαλκιδική ένας 45χρονος  αλλοδαπός.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψή του μετά από στοιχεία που συνέλεξε το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Χαλκιδικής για τη φωτιά, αλλά και καταθέσεις μαρτύρων, όπως ανέφερε η voria.gr.

Ο 45χρονος κατά τη διαδικασία της προανάκρισης, έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις προς τα στελέχη της Πυροσβεστικής που του έκαναν ερωτήσεις. Ο ίδιος φέρεται να εκτελούσε εργασίες με καταστροφέα προϊόντων ξυλείας. Ο άνδρας οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πολυγύρου.

Η φωτιά στη Βουρβουρού εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι και πλέον είναι χωρίς ενεργό μέτωπο μετά από μεγάλες προσπάθειες επίγειων και εναέριων δυνάμεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στις 15 Ιανουαρίου δικάζονται οι πρώτες αγωγές για τα ομαδικά sms του Υπ. Μεταφορών το 3ημερο της 28ης
Το sms έγραφε: «Το περσινό 3ημερο της 28ης, 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Αν αγαπάς την οικογένειά σου, πρόσεξε πώς οδηγείς. Καλό δρόμο. Υπουργείο Μεταφορών»
αυτοκίνητα στα διόδια 17
Παγωμένο τριήμερο με χιόνια, ισχυρούς ανέμους και πολικές θερμοκρασίες - Οι περιοχές που θα ντυθούν στα λευκά
Χιονοπτώσεις αναμένονται σε αρκετές περιοχές, από τη Σκύρο έως την Εύβοια, ενώ η πιο κρύα ημέρα θα είναι η Δευτέρα, με ισχυρό παγετό και μέγιστες θερμοκρασίες που δεν θα ξεπεράσουν τους 10 βαθμούς Κελσίου
Χιόνια στον Χορτιάτη
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
18