Ελλάδα

Τρίκαλα: Μία γυναίκα έκανε μήνυση για απειλή και εκφοβισμό στην κόρη της – Συνελήφθη η 40χρονη

Οι δύο γυναίκες τσακώθηκαν μέσα στο σπίτι τους στα Τρίκαλα, με αποτέλεσμα η 40χρονη να απειλήσει την μητέρα της, η οποί στη συνέχεια υπέβαλλε μήνυση οδηγώντας την κόρη της στο αυτόφορο

Ένα απρόσμενο οικογενειακό επεισόδιο κατέληξε σε σύλληψη, καθώς μια 40χρονη με καταγωγή από τη Βουλγαρία, φέρεται να απείλησε φραστικά τη μητέρα της μέσα στο σπίτι τους στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaopinion.gr, το περιστατικό συνέβη χτες το μεσημέρι (22.07.2025), όταν η 40χρονη, μέσα σε ένταση και διαπληκτισμό, απείλησε την 59χρονη μητέρα της μέσα στο σπίτι του στα Τρίκαλα, με αποτέλεσμα οι αρχές να προσχωρήσουν στη σύλληψή της.

Η 59χρονη φοβούμενη για την ασφάλειά της, κατέφυγε στις αρχές και υπέβαλε μήνυση. Αυτή η κίνηση της μητέρας οδήγησε στην άμεση επέμβαση της αστυνομίας και την αυτόφωρη διαδικασία.

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα, προχωρώντας στη σύλληψη της 40χρονης στο πλαίσιο της διαδικασίας αυτοφώρου. Προς το παρόν, οι λόγοι που οδήγησαν στο συμβάν παραμένουν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές.

Το περιστατικό αναδεικνύει τα σοβαρά ζητήματα που προκύπτουν από την ενδοοικογενειακή βία, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ευαισθητοποίηση και στήριξη των θυμάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στην Ψέριμο το δημοτικό σχολείο ανοίγει ξανά μετά από 17 χρόνια και δίνει ελπίδα στους κατοίκους
Μετά από 17 χρόνια σιωπής, το δημοτικό σχολείο της Ψερίμου άνοιξε ξανά τις πόρτες του – Πέντε παιδιά και η δασκάλα τους δίνουν την ελπίδα ότι η κοινότητα θα παραμείνει ζωντανή παρά την απομόνωση
Το νησί της Ψερίμου
Αυτισμός: Τα πρώτα σημάδια, η διάγνωση και οι δομές υποστήριξης – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
Ο αυτισμός είναι μη αναστρέψιμη δια βίου διαταραχή και μπορεί να γίνει αντιληπτή ακόμη και από 14 μηνών - Οι γονείς δικαιούνται θεραπείες ειδικής αγωγής οι οποίες συνταγογραφούνται ετησίως
Παιδί 2
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που αυτοκίνητο χτυπά τη 16χρονη στα Καμίνια - «Ο οδηγός έκανε πως βάζει αλάρμ και την εγκατέλειψε»
«Στην περιοχή υπάρχουν δύο παιδικές χαρές. Πολλοί είναι αυτοί που δεν σταματούν στην διάβαση και τρέχουν ανεξέλεγκτα ειδικά τις βραδινές ώρες ο δρόμος γίνεται πίστα», καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής
Αυτοκίνητο 9