Ελλάδα

Χανιά: Προφυλακίστηκαν για τη δεύτερη δικογραφία τα δύο αδέλφια που φέρονται ως εγκέφαλοι – Είχαν αφεθεί ελεύθεροι νωρίτερα

Τα δύο αδέρφια είχαν αφεθεί αρχικά ελεύθεροι με τον περιοριστικο όρο της μη εξόδου από την χώρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το κύκλωμα μαφίας στην Κρήτη, με τις απολογίες συλληφθέντων να συνεχίζονται αλλά και να καλούνται οι πρώτοι που ήδη έχουν απολογηθεί για τη δεύτερη δικογραφία.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν τα δύο αδέρφια που φέρονται ως εγκέφαλοι του κυκλώματος. Η προφυλάκιση τους αφορά σε κατηγορίες που σχετίζονται με τη δεύτερη δικογραφία, η οποία ήδη άνοιξε και ενεργοποιήθηκε σήμερα.

Τα δύο αδέρφια είχαν αφεθεί αρχικά ελεύθεροι με τον περιοριστικο όρο της μη εξόδου από την χώρα, στις 6.30 το απόγευμα, για τις κατηγορίες που αφορούσαν στην πρώτη δικογραφία, που σχετιζόταν με ναρκωτικά, όπλα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Αμέσως, όμως, μετά την πρώτη απόφαση, η εισαγγελέας ζήτησε και συνελήφθησαν, σύμφωνα και με τους δικηγόρους τους Μαρία Παπαδάκη, Νίκο Κοτσαμπασάκη και Ραφαήλ Λακιωτάκη, για κατηγορίες που αφορούν στη δεύτερη δικογραφία, η οποία ήδη άνοιξε και σχετίζεται με έκνομες πράξεις περί απόκτησης εκκλησιαστικής περιουσίας, εκβιασμούς και απόπειρες δωροδοκίας δημοσίων υπαλλήλων.

Οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία και θα απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με πυρσούς, κόρνες και συνθήματα η πορεία των ενστόλων στη Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ - «Ζητάμε αξιοπρέπεια»
«Κύριε πρωθυπουργέ, κύριοι υπουργοί, σκύψτε τα κεφάλια σας πάνω από αυτά τα παιδιά. Δεν είναι αναλώσιμοι», είπαν οι γονείς του αδικοχαμένου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη
Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας των ενστόλων στη Θεσσαλονίκη
11