Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 5 συλλήψεις για αιματηρό επεισόδιο στην Περαία – Νοσηλεύεται φρουρούμενο το 20χρονο θύμα

Ένας 47χρονος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε έναν 20χρονο και έναν 21χρονο

Σε πέντε συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται σε αιματηρό επεισόδιο στην περιοχή της Περαίας στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής (26.10.25).

Οι συλλήψεις αφορούν τέσσερις νεαρούς από τη Θεσσαλονίκη, ηλικίας 18, 20, 20 και 21 ετών και έναν 47χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για συμπλοκή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τέσσερις εκ των παραπάνω μαζί με άλλα άτομα, επιτέθηκαν, λόγω προσωπικών διαφορών, με χρήση σωματικής βίας και αντικειμένων (ξύλα, ρόπαλα) στον ανωτέρω 47χρονο και σε 26χρονο συγγενή του, ενώ ο 47χρονος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε δύο εξ αυτών, 20 και 21 ετών.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ οι δύο αλλοδαποί μεταφέρθηκαν σε άλλο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι συλληφθέντες, πλην του νοσηλευόμενου, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δέχτηκα απειλές, νόμιζα ότι θα βγάλει όπλο και τον πυροβόλησα» λέει ο 23χρονος που σκότωσε τον θείο του στην Κίσσαμο Χανίων
Η κόρη του 52χρονου αποκάλυψε ότι δράστης και θύμα είχαν έρθει σε αντιπαράθεση ξανά 2 φορές στο παρελθόν - «Ο μπαμπάς μου χτύπησε τα 2 παιδιά, και ο αδερφός του ενός ήρθε και τον σκότωσε»
Ο 23χρονος δράστης του φονικού στην Κίσσαμο
Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ, τρόλεϊ και λεωφορεία την 28η Οκτωβρίου - Κλειστός ο σταθμός «Σύνταγμα» το πρωί της Τρίτης
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους Δήμους του Νομού Αττικής με σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων - Τα ΜΜΜ θα κινηθούν με πρόγραμμα Κυριακής και αργιών
Στιγμιότυπο από τον σταθμό του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος
Συνελήφθη στο Ζεφύρι μέλος εγκληματικής οργάνωσης που παρίστανε τον λογιστή και εξαπατούσε ηλικιωμένους
Οι δράστες δεν αρκούνταν με χρήματα και ακριβά αντικείμενα, καθώς έπαιρναν τις τραπεζικές κάρτες των ηλικιωμένων και αφού τους έπειθαν να τους δώσουν PIN, έπαιζαν τυχερά παιχνίδια για να αυξήσουν τα κέρδη τους
Το αντικείμενα που κατασχέθηκαν