Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 31χρονος επιτέθηκε με σφυρί στον 70χρονο συγκάτοικό του – Tον τραυμάτισε βαριά και του έκλεψε τραπεζικές κάρτες

Χτύπησε με το σφυρί τον 70χρονο σε κεφάλι και σώμα

Εφιαλτικές στιγμές, έζησε το βράδυ της Τετάρτης ένας 70χρονος από τα χέρια του 31χρονου προσωρινού συγκατοίκου του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν δέχτηκε επίθεση με σφυρί.

Κατά τη διάρκεια καυγά μέσα στο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη ο 31χρονος, πήρε ένα σφυρί και επιτέθηκε στον 70χρονο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 21:30 και ενώ οι άνδρες είχαν διαπληκτισμό στο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, με τον 31χρονο να αρπάζει ένα σφυρί και να χτυπά τον 70χρονο σε κεφάλι και σώμα.

Στη συνέχεια ο 31χρονος βούτηξε τραπεζικές κάρτες από το τσαντάκι του θύματος.

Ο 70χρονος άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται με θλαστικά τραύματα και κατάγματα στο σώμα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου εντόπισαν λίγο αργότερα τον 31χρονο και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο συλληφθείς, που πάνω του βρέθηκαν και οι τραπεζικές κάρτες που είχε κλέψει, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι μυστηριώδεις κλήσεις και τα μηνύματα των 22χρονων, η διαδρομή πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα και ο «τρίτος ύποπτος»
Μυστήριο παραμένει το με ποιον μιλούσε ο 22χρονος συνεργός συνεχώς στο τηλέφωνο ενώ και ο «εκτελεστής» πρέπει να απαντήσει γιατί στην πρώτη απόπειρα δολοφονίας του 68χρονου κάλεσε δύο φορές τον εργοδότη του
Οι δύο κατηγορούμενοι για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα
Ελληνικές πιέσεις για τις ιταλικές φρεγάτες Bergamini που θα αλλάξουν το Πολεμικό Ναυτικό – Αυτοψία και στη Virginio Fasan
Η φρεγάτα αναμένεται να καταπλεύσει στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου θα επιβιβαστεί το ελληνικό κλιμάκιο στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού για εν πλω έλεγχο κρίσιμων συστημάτων και γενικής κατάστασης
Φρεγάτες Bergamini
«Ουδέποτε αναφέραμε ότι το ζώο κακοποιήθηκε σεξουαλικά» λέει ο φιλοζωικός σύλλογος Κρεστένων στην Ηλεία
«Το ζώο μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο από εθελοντές του Συλλόγου, όπου ναρκώθηκε, του τοποθετήθηκε ορός και -σύμφωνα με την κτηνίατρο - έφερε τραύμα στην περιοχή του πρωκτού, στο οποίο έγιναν οκτώ ράμματα»
Το άτυχο τετράποδο που δέχτηκε τη φρικτή επίθεση στην Ηλεία
«Έχουμε σχέση αγάπης με τον σύντροφό μου» λέει η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε στο Κορωπί - Συγκλονίζει η εικόνα της μετά την κακοποίηση
«Οι ξυλοδαρμοί δεν είναι μία συνηθισμένη κατάσταση, δεν συμβαίνει συχνά αλλά συνήθως όταν τσακωνόμαστε, κλείνουμε τις πόρτες και δεν μιλάμε μεταξύ μας και αυτό είναι όλο» λέει η 40χρονη
Η 40χρονη Λιθουανή
36