Κόσμος

Γαλλία: Γυναίκα αυτοκτόνησε κόβοντας τον λαιμό της με αλυσοπρίονο σε πάρκινγκ καταστήματος

Η γυναίκα ήταν γνωστό ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις

Σοκ προκλήθηκε στην Γαλλία αφού γυναίκα αυτοκτόνησε κόβοντας το λαιμό της με ένα ηλεκτρικό αλυσοπρίονο μπροστά σε πελάτες ενός εμπορικού κέντρου.

Το περιστατικό έγινε γύρω στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου (15/11/202) αφού η γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν περίπου 60 ετών, χρησιμοποίησε το αλυσοπρίονο για να αυτοκτονήσει στο πάρκινγκ ενός καταστήματος στην πόλη Gap της επαρχίας Hautes-Alpes στη Γαλλία.

Πυροσβέστες, αστυνομία και ασθενοφόρο έσπευσαν στο σημείο, αλλά δεν μπόρεσαν να την επαναφέρουν.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, η εισαγγελία της πόλης Gap άνοιξε έρευνα για να διαπιστώσει την αιτία θανάτου, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η γυναίκα μάλιστα ήταν γνωστό ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien.

Η εισαγγελέας του Gap, Μάριον Λοζακμέρ, δήλωσε στο TF1info το πρωί της Κυριακής ότι «Έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του θανάτου. Η έρευνα έχει ανατεθεί στο αστυνομικό τμήμα του Gap, μετά την αυτοκτονία αυτής της γυναίκας που γεννήθηκε το 1965».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ διακόπτει τις εμπορικές συναλλαγές με Ισπανία: «Ο Στάρμερ και δεν είναι και ο Τσώρτσιλ» – «Επιτέθηκα στο Ιράν γιατί θα μας χτυπούσαν»
Υποστήριξε ότι οι περισσότεροι από τους Ιρανούς αξιωματούχους που η Ουάσινγκτον είχε σκεφτεί ότι ενδεχομένως να αναλάμβαναν την ηγεσία της χώρας στο τέλος του πολέμου είναι νεκροί
Τραμπ και Μερτς 27
Στις φλόγες η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ σφυροκοπά Ιράν και Λίβανο, εκρήξεις στο Ντουμπάι, στον πόλεμο και το Κατάρ
Η Κύπρος παραμένει σε κατάσταση συναγερμού μετά τις απειλές από τους Φρουρούς της Επανάστασης ενώ πολεμικό πλοίο και ελικόπτερα στέλνει στο νησί και η Βρετανία
Ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Βηρυτό