Ελλάδα

Περιστέρι: Άγνωστος επιτίθεται σε γυναίκες με παιδιά σε παιδική χαρά – «Πέταξε έναν αναπτήρα, άρχισε να βρίζει και να απειλεί»

«Πήγε να κάψει τα μαλλιά μιας γυναίκας, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και πήγε να πατήσει δύο παιδάκια» λένε αυτόπτες μάρτυρες και θύματα του άνδρα

Επίθεση από άνδρα ο οποίος αναζητείται από τις αρχές για καταγγελίες ότι επιχείρησε να πατήσει με το αυτοκίνητο του δυο  ανθρώπους, και ότι έβριζε παιδάκια που βρίσκονταν σε παιδική χαρά, δέχτηκε μια γυναίκα στο Περιστέρι.

Ο φόβος και ο τρόμος έχει γίνει σε γειτονιά στο Περιστέρι, ο οποίος κατηγορείται για επιθέσεις και σε άλλες γυναίκες με μικρά παιδιά. Η τελευταία του επίθεση ωστόσο, σημειώθηκε στις 18:00 το απόγευμα την περασμένη Δευτέρα (02.02.2026), όταν ο άνδρας εμφανίστηκε σε παιδική χαρά που βρίσκεται επί της οδού Πλουτάρχου.

Ο άνδρας άφησε το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου και επιτέθηκε λεκτικά στην πρώτη γυναίκα που συναντά. «Σταμάτησε ένα μπλε αμάξι απ’ έξω από την παιδική χαρά, βγήκε και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει σε μία κυρία με ένα παιδάκι. Την είπε “ξανακοίταξέ με και θα σε κάψω”», ανέφερε καταγγέλλουσα του γεγονότος.

Λίγο αργότερα, μία δεύτερη γυναίκα του έκανε παρατήρηση για το αυτοκίνητο και τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, έβγαλε έναν αναπτήρα και προσπάθησε να της βάλει φωτιά στα μαλλιά.

«Σταματάει ένα άλλο αμάξι με μία κυρία που ήθελε να περάσει και δεν μπορούσε γιατί είχε κλείσει τον δρόμο ο συγκεκριμένος και του είπε απλά να μην βρίζει γιατί υπάρχουν παιδάκια. Άρχισε να την βρίζει και την συγκεκριμένη και βγάζει αναπτήρα να την κάψει στα μαλλιά», συνέχισε η γυναίκα. Και πρόσθεσε: «Μπαίνει στις κούνιες, άρχιζε και έβριζε. Πέταξε τον αναπτήρα και ξεκίνησε να απειλεί».

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι τρομοκρατημένοι, φοβούνται μήπως έρθουν ξανά αντιμέτωποι με τον ίδιο άνδρα. Μία ακόμη γυναίκα, μιλώντας στις «Εξελίξεις Τώρα», περιέγραψε πως μισή ώρα μετά το περιστατικό στην παιδική χαρά, ο άνδρας χτύπησε ξανά.

Η συγκεκριμένη γυναίκα φοβάται αυτό που φοβούνται και οι υπόλοιποι κάτοικοι, γι’ αυτό και ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

«Έβριζε μία άλλη κοπέλα έξω από τα γυμνάσια. Αφού η κοπέλα δεν του έδινε σημασία, γύρισε σε δύο παιδιά που ήταν πίσω της, τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα και ξεκίνησε να βρίζει και αυτούς. Ο ένας από τους δύο του είπε ”τι είπες ρε;” και τότε αυτός μπήκε στο αμάξι του, πατάει γκάζι για να τους πατήσει. Οριακά πρόλαβαν και ανέβηκαν τα παιδιά στο πεζοδρόμιο», ανέφερε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας.

Η ανησυχία στην περιοχή είναι μεγάλη και οι γονείς ευελπιστούν να μην καταγραφεί άλλο περιστατικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
East Village στο The Ellinikon: Η νέα γειτονιά που ενώνει την Αθηναϊκή Ριβιέρα με την πόλη
Σε προνομιακή τοποθεσία στην ανατολική πλευρά του The Ellinikon, το East Village και το Skyline Havens υπόσχονται σύγχρονη, «έξυπνη» διαβίωση με άμεση πρόσβαση στο μετρό, κοντά στο πάρκο, το mall και τις βασικές υποδομές της νέας ανάπτυξης.
East Village στο The Ellinikon: Η νέα γειτονιά που ενώνει την Αθηναϊκή Ριβιέρα με την πόλη
«Κρύο, βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά φέρνει ο Απρίλιος» λέει ο Κολυδάς - Θερμοκρασίες σε ελεύθερη πτώση την επόμενη εβδομάδα
Ο γνωστός μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών σημειώνοντας πως: «Από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει σταδιακά»
Βασίλης Παπαδόπουλος
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί