Ελλάδα

Καιρός – Τσατραφύλλιας: «Χωρίς ομπρέλες» η συναυλία των Iron Maiden, μικρή πιθανότητα για λίγες ψιχάλες

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 8 έως τους 20 βαθμούς και δεν θα υπάρχει δυνατός αέρας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η μεγάλη συναυλία των Iron Maiden στην Αθήνα είναι γεγονός και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, αφού σήμερα (23/5/2026) στις 20:00 όλοι οι φαν τους θα τους απολαύσουν στο ΟΑΚΑ. Η ανησυχία μάλιστα για τον καιρό και την πιθανότητα βροχής δεν είναι πλέον τόσο μεγάλη, όπως ενημερώνει ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια για τον σημερινό καιρό την ώρα της συναυλίας των Iron Maiden μεταξύ 20:00 και 22:00 το βράδυ, αυτός δεν φαίνεται ότι θα επηρεάσει την ομαλή διεξαγωγή της.

Οι θεατές δεν θα χρειαστεί να πάρουν μαζί τους ομπρέλα (δεν επιτρεπόταν έτσι και αλλιώς) ή αδιάβροχα καθώς υπάρχει μόνο μία πολύ μικρή πιθανότητα για λίγες ψιχάλες 20.00-22.00 στο ΟΑΚΑ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 8 έως τους 20 βαθμούς και δεν θα υπάρχει δυνατός αέρας.

Με αυτόν τον τρόπο ο μετεωρολόγος καθησυχάζει αυτούς που είχαν προγραμματίσει να πάνε στη συναυλία, αφού τις προηγούμενες ημέρες η διοργανώτρια εταιρεία είχε κάνει έκκληση στους θαυμαστές να έχουν μαζί τους αδιάβροχα.

Οι πύλες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 17:00, ώστε οι fan των Iron Maiden να πάρουν θέσεις. Οι Anthrax θα ανέβουν στη σκηνή στις 19:00, ανοίγοντας τη συναυλία, ενώ το αγαπημένο συγκρότημα θα ξεκινήσει την εμφάνισή του στις 20:40.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από το 1995 απασχολεί τις αρχές ο «Τίτι» που απείλησε αστυνομικούς στο Μικρολίμανο και πυροβολήθηκε - Φωτογραφίες από τον βαρύ οπλισμό του
Ξεπερνούν τα 73 χρόνια οι ποινές που εκκρεμούν σε βάρος του - Υποβλήθηκε σε χειρουργείο και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του «Αττικόν» - Βαρύ και «σκοτεινό» το ποινικό μητρώο του
Ο 42χρονος «Τίτι» και οι χειροβομβίδες που βρέθηκαν στην κατοχή του
8
Κώστας Μπακογιάννης για την αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου: Αναρωτιόμουν αν τον πετύχω στον δρόμο, τι θα κάνω
«Έχει καταδικαστεί ισόβια 17 φορές αλλά εξέτισε 1,5 χρονο για κάθε δολοφονία Το θεωρούμε αυτό δικαιοσύνη; Εμένα με ξεπερνάει» ανέφερε ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος
61