Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Είναι οριστικό: επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Μετακομίζει και θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από καινούργια τηλεοπτική στέγη. Το σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε η συμφωνία και έτσι είναι οριστικό ότι την καινούργια τηλεοπτική σεζόν θα την δούμε ξανά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για την Τζένη Μπαλατσινού και την εκπομπή «Jenny Jenny» που παρουσίαζε στο MEGA κάθε σαββατοκύριακο. Την καινούργια σεζόν λοιπόν η εκπομπή μετακομίζει στον ΑΝΤ1 και ανανεωμένη, αλλά με τη βασική γυναικεία κυρίως θεματολογία της θα προβάλλεται στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου.

Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή αντικατέστησε στο MEGA την εκπομπή «Joy» που μέρος της είχε μετακομίσει στο κανάλι της Μεσογείων από τον ΣΚΑΪ χωρίς όμως επιτυχία και στη συνέχεια βρήκε φιλόξενη στέγη στον ΑΝΤ1, αλλά και πάλι χωρίς να κερδίσει τους τηλεθεατές. Έτσι για δεύτερη φορά η «Joy» χάνει από τη «Jenny Jenny» που αποδείχτηκε καλύτερη στη μάχη της τηλεθέασης… και όχι μόνο…!
Την καινούργια σεζόν λοιπόν η Τζένη Μπαλατσινού επιστρέφει στον ΑΝΤ1 όπου παρουσίαζε το «Dancing on ice», για να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές τα πρωινά του σαββατοκύριακου…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε