Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Ινσαουράλδε και υπογράφει με Χούσεν ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ paokfc.gr
ΦΩΤΟ paokfc.gr

Ο ΠΑΟΚ οριστικοποίησε την απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού, Χουάν Μανουέλ Ινσαουλάλδε ενώ εντός της ημέρας θα ανακοινώσει και τον Ολλανδό επιθετικό, Ντάνι Χούσεν.

Ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε σημαντικά στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η οποία ολοκληρώνεται το βράδυ αφού πήρε έναν παίκτη σε κάθε θέση.

Μετά την ανακοίνωση του Ινσαουράλδε, η τελευταία κίνηση του δικεφάλου του βορρά είναι ο Ντάνι Χούσεν. Ο Ολλανδός επιθετικός με δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησε στην επιλογή του ΠΑΟΚ:

«Ο βοηθός του Χουμ Στέφενς μου τηλεφώνησε αρκετές φορές, μου είπε ότι με θέλουν στον ΠΑΟΚ και γι’ αυτό επέλεξα την ομάδα αυτή. Επίσης μίλησα με τον Μαντούρο, τον οποίο γνωρίζω από τον Άγιαξ και μου είπε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι δυο τους κατάφεραν να μου δημιουργήσουν ενθουσιασμό για τον ΠΑΟΚ. Για μένα έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται μέσα σε τρεις διοργανώσεις, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Europa League. Έτσι απόρριψα την επιλογή της Λιβόρνο. Θέλω να πάρω πολλές συμμετοχές και να πετύχω πολλά γκολ με τον ΠΑΟΚ.”

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Ινσαουράλδε:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε από τη Σπαρτάκ Μόσχας με τη μορφή δανεισμού. Ο Αργεντινός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί οψιόν αγοράς.

Ο γεννημένος στις 03.10.1984 Ινσαουράλδε ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Τσακαρίτα και φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας σε ηλικία 19 ετών. Από εκεί μεταγράφηκε στη Νιούελς Ολντ Μπόις το 2008 και το επόμενο βήμα της καριέρας του ήταν η μεγάλη Μπόκα Τζούνιορς το 2010. Στο Λα Μπομπονέρα έμεινε για δύο χρόνια πριν τον αγοράσει και τον φέρει για πρώτη φορά στην Ευρώπη η Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Βούκιτς έστειλε στα ημιτελικά τον ΠΑΟΚ

Παίρνει και Χούσεν ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Ινσαουράλδε!

Παίρνει και αμυντικό ο ΠΑΟΚ! Έρχεται ο Ινσαουράλδε

Ανακοίνωσε Νάτχο ο ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε