Σάββατο, 18 Μαΐ
23oC Αθήνα

Απ’το Νοέμβριο… πρωταθλητής! Το πριμ, ο Κάμπελ και η αναγνώριση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το ότι είχε το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα το γνωρίζαμε, όμως αυτό που μάθαμε μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ είναι ότι οι “ερυθρόλευκοι”, αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά, “τρέχουν” μόνοι τους στην κούρσα του τίτλου.

Οι παίκτες του Μίτσελ έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ τον οποίο συνέτριψαν με 4-0 και έπεισαν τους πάντες ότι η διαφορά τους από τους υπόλοιπους, είναι μεγάλη.

Ο Μίτσελ, πλέον, είναι αποδεκτός από τον κόσμο του Ολυμπιακού και πολλοί είναι αυτοί που ξέχασαν τον Βαλβέρδε αφού ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζει εξαιρετικό έργο.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γραφείο του Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν μεγάλη διαφορά ποιότητας από όλες τις ελληνικές ομάδες και το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι ο Κάμπελ.

Ο Κοσταρικανός δεν ήταν στα πλάνα του Μίτσελ στο κρίσιμο ματς με την Μπενφίκα (ήταν στην αποστολή αλλά δεν αγωνίστηκε) και κόντρα στον ΠΑΟΚ έμοιαζε σαν… Μέσι. Έβγαλε 2 ασίστ, κέρδισε το κόρνερ από το οποίο ήρθε το πρώτο τέρμα του Ολυμπιακού και σημείωσε το 4ο. Ήταν με μεγάλη διαφορά ο κορυφαίος του γηπέδου.

Η διακοπή βρίσκει τους πρωταθλητές στην καλύτερή τους φάση αφού πέρασαν το δύσκολο δεκαήμερο με… άριστα. Νίκησαν τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα ενώ πήραν και τη νίκη κόντρα στην Μπενφίκα η οποία τους φέρνει μία ανάσα από την πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πριμ που θα μοιραστούν οι παίκτες για τις τρεις νίκες αναμένεται να φτάσει το 1 εκ. ευρώ.

Συγχαρητήρια και πριμ 1 εκατ. ευρώ από Μαρινάκη!

Εξαγριωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ σε “Ελευθέριος Βενιζέλος”, “Μακεδονία” και Τούμπα

Χακόμπο: Ντροπή μας!

Ποιο ντέρμπι; Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ

Μίτσελ: Ο Ολυμπιακός έχει πολλά να δώσει ακόμα

Στέφενς: Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε