Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Champions League: Τα αποτελέσματα της βραδιάς – Δείτε φάσεις και γκολ

Champions League: Τα αποτελέσματα της βραδιάς – Δείτε φάσεις και γκολ

Ο νέος διασυρμός της Μπαρτσελόνα στη Λισαβόνα από την Μπενφίκα, η πρώτη ήττα της Τσέλσι σε φάση ομίλων μετά από 12 αγώνες και το «χρυσό» γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 95΄ του αγώνα με την Βιγιαρεάλ, την βραδιά που έγινε ο ρέκορντμαν συμμετοχών στα χρονικά της διοργάνωσης με 178, «σημάδεψαν» το «κυρίως πιάτο» της 2ης ημέρας της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Η Μπαρτσελόνα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στο Champions League. Οι Καταλανοί ήταν τραγικοί και στη Λισαβόνα, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 3-0 από την Μπενφίκα του Βλαχοδήμου. Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει την Μπαρτσελόνα στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμό και με συντελεστή τερμάτων 0-6.

Η Μπάγερν σκόραρε σε 24ο συνεχόμενο ματς στο Champions League και μετά το 3-0 της πρεμιέρας στην Βαρκελώνη, η ομάδα του Ζούλιαν Νάγκελσμαν δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει το 2Χ2 στη διοργάνωση, με το εμφατικό 5-0 επί της Ντιναμό Κιέβου στο Μόναχο.

Όταν στο ματς υπάρχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όλα είναι πιθανά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε… φάτσα με νέα απώλεια βαθμών, αλλά ο Πορτογάλος της έδωσε τη νίκη κόντρα στη Βιγιαρεάλ, με γκολ στο 90+5′ (2-1). Έγραψε… ιστορία ο “CR 7” στο Champions League, αφού έγινε ρέκορντμαν συμμετοχών, με 178.

Νωρίτερα, η Αταλάντα επικράτησε της Γιουνγκ Μπόις με 1-0 κι έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, φιγουράροντας στην κορυφή της βαθμολογίας μπροστά από τη Γιουνάιτεντ.

Το αήττητο σερί των 12 αγώνων σε φάση ομίλων του Champions League της Τσέλσι διακόπηκε απόψε στο Τορίνο από την Γιουβέντους. Με σκόρερ τον Φεντερίκο Κιέζα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η «Βέκια Σινιόρα» επικράτησε 1-0, πανηγυρίζοντας το 2Χ2 την πρώτη της νίκη στον όμιλο μετά το 3-0 της πρεμιέρας στην Σουηδία επί της Μάλμε.

Στο άλλο παιχνίδι του όγδοου ομίλου η Ζενίτ συνέτριψε τη Μάλμε με 4-0.

Την πρώτη της νίκη στην εφετινή διοργάνωση, μετά το εκτός έδρας 1-1 με την Σεβίλλη στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου, πανηγύρισε στη Red Bull Arena η Σάλτσμπουργκ, η οποία με τα δύο πέναλτι του Αντεγέμι επικράτησε με 2-0 της Λιλ, η οποία παραμένει χωρίς νίκη μετά από 2 αγωνιστικές (0-1-1).

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Βόλφσμπουργκ “άγγιξε” την πρώτη της φετινή νίκη στο Champions League, αλλά ο Ράκιτιτς ισοφάρισε για την Σεβίλλη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιβάν Ράκιτιτς στο 86′.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις