Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Conference League: Τα αποτελέσματα των αντιπάλων ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κι Άρη

Conference League: Τα αποτελέσματα των αντιπάλων ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κι Άρη

Βραδιά Conference League ήταν αυτή της Πέμπτης (22/7), με τους τρεις εκπροσώπους της χώρας μας να μαθαίνουν τα πρώτα αποτελέσματα των αντιπάλων τους στον τρίτο προκριματικό γύρο της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Η Μποέμιανς επικράτησε εκτός έδρας της Ντουντελάνζ με 1-0 και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο, όπου την περιμένει ο ΠΑΟΚ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ρος μόλις στο 11′.

Η Μποέμιανς ήταν δευτεραθλήτρια στην Ιρλανδία το 2020. Στην Ευρώπη δεν έχει περάσει ποτέ από τον δεύτερο γύρο διοργάνωσης. Στον πρώτο γύρο απέκλεισε φέτος τη Στιάρναν από την Ισλανδία με νίκη 3-0 εντός και 1-1 εκτός έδρας.

Η ΑΕΚ, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Βελέζ, θα αντιμετωπίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Έλφσμποργκ, η οποία διέλυσε εντός έδρας με 4-0 τη Μιλσάμι, η οποία ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 8 παίκτες. Η ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία. Σκόρερ για τους Σουηδούς ήταν οι Βαϊσάνεν (2′), Όκελς (25′), Φρικ (43′) και Χολστ (82′). 

Όσον αφορά τους αντιπάλους του Άρη, Κουόπιο και Βόρσκλα Πολτάβα έμειναν στο 2-2. Στο 6′ οι Φινλανδοί έκαναν το 1-0 με τον Ούντο. Ωστόσο, στο 29ο λεπτό, ο Ιμπραήμ Κέιν έκανε το 1-1 για τους Ουκρανούς, ενώ ο Ολιβιέ Θιλ τους έβαλε μπροστά (1-2) στο 79′. Στο 97′, οι Φινλανδοί κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα, ισοφαρίζοντας με 2-2 με τον Τόμας.

Το θέμα είναι, πάντως, να βρεθεί ο Άρης στον τρίτο προκριματικό γύρο, γιατί μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Αστάνα, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Οι πρώτοι αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου είναι προγραμματισμένοι για τις 5 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν στις 12 Αυγούστου. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις