Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Δ. Γιαννακόπουλος: Ο Ιτούδης φταίει που έφυγε ο Ομπράντοβιτς!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χρέωσε στον Ιτούδη τη φυγή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά και πολλών παικτών ενώ άφησε αιχμές για τον τρόπο που κατέκτησε ο Ολυμπιακός τις δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκες.

Δημήτρης και Παύλος Γιαννακόπουλος παραχώρησαν συνέντευξη στην LIVE SPORT και μίλησαν για τον Ομπράντοβιτς, τον Ολυμπιακό και τη νέα δυναστεία του Παναθηναϊκού.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος είπε ότι ο Ομπράντοβιτς έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό αλλά ο Δημήτρης διαφώνησε και χρέωσε στον Ιτούδη την αποχώρηση του Σέρβου.

“Ο Δημήτρης Ιτούδης επηρέασε τον κόουτς να φύγει, ήταν ο άνθρωπος που επηρέασε πολλούς από τους αθλητές να φύγουν. Μου τα έχουν μεταφέρει αυτά οι αθλητές. Τους έλεγε πως θα χρεοκοπήσουμε, ότι δεν θα τους πληρώνουμε, ότι, ότι…

Είμαι βέβαιος αν ο Ομπράντοβιτς δεν είχε δίπλα του αυτό το διαλυτικό στοιχείο που ονομάζεται Δημήτρης Ιτούδης θα ήταν ακόμα μαζί μας, θα είχαμε πάρει και τη φετινή Ευρωλίγκα και η ιστορία θα γραφόταν διαφορετικά. Για τον Ομπράντοβιτς η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή. Για τον Ιτούδη όμως, η πόρτα είναι ερμητικά κλειστή, για πάντα.”

Για τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε: “Εάν πήρε την Ευρωλίγκα σε αθλητικά πλαίσια, πολλά συγχαρητήρια. Από την αρχή της χρονιάς έκανα πολλές προσπάθειες. Όποτε ζητήθηκε η γνώμη μου και για τους κ. Αγγελόπουλους έχω μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Από τη στιγμή όμως, που μετά τον τελικό του Κυπέλλου βγήκαν να με συκοφαντήσουν, δεν έχω καμιά δουλειά όχι στο ίδιο τραπέζι να καθίσω μαζί τους, ούτε να τους ξαναμιλήσω. Μια δημόσια συγνώμη εκ μέρους τους μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα. Μέχρι τότε δεν έχω καμιά δουλειά να καθίσω σε κανένα τραπέζι με κανέναν Αγγελόπουλο.”

Για Πανανικολάου και Σπανούλη: Τον Παπανικολάου δεν θα τον ήθελα στον Παναθηναϊκό. Είναι καλός παίκτης αλλά κακός χαρακτήρας. Ο Παναθηναϊκός θέλει και καλούς χαρακτήρες. Ο Παπανικολάου είναι ένας εκπληκτικός αθλητής, αλλά για τον χαρακτήρα του έχουν ακουστεί πολλά. Είναι προκλητικός στο γήπεδο.

Ο Σπανούλης είναι ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης στην Ευρώπη. Είναι αστείο να συγκρίνουμε τον Διαμαντίδη με τον Σπανούλη. Είναι ασύγκριτα πράγματα. Μιλάμε για τον κορυφαίο αθλητή που έχει βγει εδώ και χρόνια στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και έναν καλό επιθετικό.

Έγινε η ανατροπή! Στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια ο Λάσμε

Χάινς: Ήθελα να είμαι μέλος της παρέας της ΤΣΣΚΑ

Η απάντηση του Ολυμπιακού στον Χάινς: Ήταν εξαφανισμένος

Ίβκοβιτς: Δεν είχα καμία επαφή με την Φενερμπαχτσέ

Χάινς: Οι λόγοι που έφυγα…

Αγγελόπουλοι: Αδιανόητο που δεν μας απάντησε ο μάνατζερ του Χάινς (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε