Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Αγγελόπουλοι: Αδιανόητο που δεν μας απάντησε ο μάνατζερ του Χάινς (VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 και μίλησαν για τον Χάινς, τον Σπανούλη αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μίλησαν…

Για τον Χάινς: Ο Χάινς είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και ένας καταπληκτικός χαρακτήρας. Μιλήσαμε μέσα στη σεζόν με τον Χάινς και είχαμε συμφωνήσει να του δώσουμε αυτά που ζήτησε αλλά άλλαξε μάνατζερ και δεν μπορούσαμε να φωνάξουμε μόνο τον Αμερικανό και να υπογράψουμε μαζί του. Όταν τελείωσε το πρωτάθλημα φωνάξαμε τον παίκτη, του δώσαμε όσα ήθελε αλλά έκανε την επιλογή του. Εμείς θεωρούμε ότι έκανε λάθος. Θεωρούμε πάντως αδιανόητο να ρωτάει η διοίκηση του πρωταθλητή Ευρώπη δύο φορές τον μάνατζερ ενός παίκτη, πόσα λεφτά θέλει για να υπογράψει και να μην υπάρχει καμία απάντηση.

Για τον Σπανούλη: Οι συζητήσεις δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη. Θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα. Νομίζω ότι ο Βασίλης αν καταλάβει ότι η πρόκληση της ζωής του είναι η κατάκτηση της τρίτης συνεχόμενης Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό και καταλάβει τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας, τότε θα συζητήσουμε σε πολύ καλό κλίμα όπως πάντα. Φυσικά και τον θέλουμε.

Για τους στόχους: Στόχος είναι να έχουμε πιο δυνατή ομάδα από πέρυσι. Οι παίκτες που έχουμε αν θέλουν να μείνουν θα πρέπει να καταλάβουν τα οικονομικά δεδομένα και όσοι θα έρθουν το ίδιο. Και ο Πρίντεζης πέρυσι είχε υψηλότερη προσφορά από την Τουρκία αλλά επέλεξε να μείνει και να πάρει την Ευρωλίγκα.

Μπαρτζώκας: Τεράστια η απουσία του Χάινς, αλλά…

Ψάχνουν για τον αντί – Χάινς στον Ολυμπιακό

Απειλές σε Ραζνάτοβιτς για Σπανούλη – “Θα πεθάνεις αν φύγει”

Μειώθηκε η ποινή του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε