Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ESPN: «Με τους “αποστάτες” της ESL τα ημιτελικά σε Champions League και Europa League»

ESPN: «Με τους “αποστάτες” της ESL τα ημιτελικά σε Champions League και Europa League»
Reuters

Η UEFA φέρεται να σκέφτεται να μην… πάρει άμεσα «κεφάλια», μετά τη δημιουργία της European Super League, δίνοντας έτσι μια ευκαιρία στις ομάδες που βγήκαν από το «μαντρί» της.

Η «βόμβα» της ίδρυσης της European Super League έχει προκαλέσει τεράστιους τριγμούς στο χώρο του ποδοσφαίρου, τα τελευταία 24ωρα. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και μένει να δούμε ποιους θα… πάρει η μπάλα, που θα αφήσουν ελεύθερη, UEFA και FIFA.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ESPN, η UEFA φαίνεται πως σκέφτεται να μην πάρει άμεσα τα «κεφάλια» των 12 «αποσχιστών», δίνοντας στις συγκεκριμένες ομάδες μια τελευταία ευκαιρία, για να.. συνετιστούν.

Click4more: Πρώτοι «τριγμοί» στη European Super League: «Δεν υπογράψαμε κάτι τέτοιο»

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, παρά τις πρώτες φήμες, η UEFA φέρεται να επιθυμεί τη συμμετοχή των ομάδων που έχουν μπει σε αυτή την κλειστή λίγκα, στα ημιτελικά του Champions League και του Europa League.

Θυμίζουμε ότι Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται στους «4» του Champions League, ενώ οι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ στα ημιτελικά του Europa League.

«Κύριοι, κάνετε λάθος. Υπάρχει ακόμη χρόνος να αλλάξετε γνώμη», είπε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, απευθυνόμενος στους «αποστάτες» σήμερα από το συνέδριο της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, δείχνοντας έτσι τη διάθεση του, να καθυστερήσει να αποβάλει τις συγκεκριμένες ομάδες από τις τάξεις της Ομοσπονδίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις