Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με την διαιτησία!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οργισμένοι είναι οι πάντες στην ομάδα του Παναθηναϊκού με την διαιτησία της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα στο “Παλάου Μπλαουγκράνα”, στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας

 Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μάλιστα συνάντησε τους Μπελόσεβιτς, Σαχίν και Μπισάνγκ μετά το τέλος του αγώνα και εξέφρασε από κοντά τα παράπονα του για τη διαιτησία τους.

Υπάρχει ακόμα και το ακραίο σενάριο που θέλει το «τριφύλλι» να μην κατεβαίνει στο ματς της Πέμπτης σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά κάτι τέτοιο θα πρέπει να θεωρείται απίθανο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, μάλιστα με δήλωση του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε από τους υπεύθυνους της Ευρωλίγκας να προχωρήσουν σε πλήρη έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών των στελεχών της διαιτησίας.

“Ως εδώ και μη παρέκει! Κάτι βρωμάει! Προκαλώ τους υπεύθυνους να ελέγξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπευθύνων διαιτησίας της Ευρωλίγκας και ιδιαιτέρως του κύριου Ρήγα”, ήταν το μήνυμα του.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις το περασμένο Σάββατο η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς την ηγεσία της Ευρωλίγκας, για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα από τη διαιτησία στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε ακόμα…

Έχασε μία…μάχη – Έδειξε πως μπορεί την πρόκριση ο Παναθηναϊκός!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε