Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Έξω φρενών ο Αναστασίου: Ελεύθεροι σκοπευτές απ΄το Κίεβο στη Λεωφόρο!

Έξω φρενών ο Αναστασίου: Ελεύθεροι σκοπευτές απ΄το Κίεβο στη Λεωφόρο!

Έξαλλος –προφανώς με την διαιτησία- ήταν με το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη ο Γιάννης Αναστασίου.

«Επειδή είμαι πολύ εκνευρισμένος το μόνο που θέλω να πω είναι ότι στο γήπεδο σήμερα ήταν ελεύθεροι σκοπευτές. Ήρθαν από το Κίεβο ελεύθεροι σκοπευτές για να εκτελέσουν την αποστολή τους», είπε χαρακτηριστικά αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova.

Λίγο αργότερα μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου επισήμανε: «Τον Εργοτέλη τον συναντούσαμε για τέταρτη φορά φέτος και το τάιμινγκ ήταν κρίσιμο και το είχα τονίσει. Ελέγχαμε το παιχνίδι και ξαφνικά χάσαμε την ηρεμία μας και τη συγκέντρωσή μας, χωρίς να κινδυνέψουμε. Μιλήσαμε στο ημίχρονο με τα παιδιά, αλλά ξεκινήσαμε με γκολ την επανάληψη. Προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε, αν και με ανορθόδοξο τρόπο και προσπαθήσαμε με μεγάλες μπάλες και χωρίς καθαρό μυαλό να κάνουμε φάσεις.

Πετάξαμε δύο πολύτιμους βαθμούς και έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η δεδομένη στιγμή ήταν κρίσιμη για εμάς».

Για τις πολλές διακοπές στο ματς: «Είχα πει στο ματς του πρώτου γύρου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο. Να το ξαναπώ; Κάποιοι μου λένε πως ό,τι και να πεις δεν θα βρεις άκρη. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και με σφυρίγματα κάθε δευτερόλεπτο και με πεσίματα δεν μπορείς να παίξεις. Αν μας ευχαριστεί όλο αυτό, τότε είναι αυτό που θέλουμε και πρέπει να σκεφτόμαστε διαφορετικά».

Για το αν έπεσαν στη παγίδα της διαιτησίας: «Πρέπει να προσέχω τι να πω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βαθμολογικά είμαστε τέταρτοι, έχουμε τη τρίτη καλύτερη επίθεση και άμυνα. Έχουμε την κατοχή σε όλα τα ματς εκτός από Τούμπα και με τον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα μας αντιμετωπίζουν ως ομάδα για υποβιβασμό. Έχουμε κάνει τα περισσότερα φάουλ, μας έχουν κάνει τα λιγότερα και δεν μας σέβονται βάσει των αριθμών. Ο καθένας μπορεί να κρίνει».


“Μπαλωθιά” στη Λεωφόρο – Με… γκέλα στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε