Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

“Μπαλωθιά” στη Λεωφόρο – Με… γκέλα στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, προηγήθηκε με υπέροχο τέρμα του Πράνιτς, αλλά το τέρμα του Μπντιμπανγκά με την έναρξη της επανάληψης τον υποχρέωσε στην δεύτερη του ισοπαλία στη Λεωφόρο και τον στέλνει με βαθμολογική απώλεια στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” – “Πράσινα” παράπονα για τον διαιτητή Δελφάκη

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

“Ανοικτό” ματς στη Λεωφόρο από τα πρώτα λεπτά, με τον Παναθηναϊκό να έχει μια ελαφρά υπεροχή και τον Εργοτέλη να προσπαθεί να κυκλοφορήσει την μπάλα, έτσι ώστε να μπλοκάρει το γνωστό παιχνίδι-με τις πολλές πάσες- των γηπεδούχων. Οι “πράσινοι” ήταν καλύτεροι στον χώρο του κέντρου (Ζέκα, Πράνιτς και Λαγός βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα), ζήτησαν πέναλτι στο μαρκάρισμα του Αντελέγιε στον Καρέλη (6′), ενώ είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 15′ με τον Μπεργκ.

Στην πρώτη τους φάση στο ματς, οι Κρητικοί έφτασαν μια… ανάσα από το 0-1, με τον Καπίνο να αποκρούει δύσκολα το “ψαλιδάκι” του Μονακέλο (17′). Τελικά, το “τριφύλλι” εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή του και άνοιξε το σκορ στο 19′ με το υπέροχο σουτ του Πράνιτς. Η ομάδα του Αναστασίου είχε ένα δεκαπεντάλεπτο ολικής υπεροχής, στο οποίο έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 25′ με τον Μπεργκ (25′), αλλά στα εναπομείναντα λεπτά ο Εργοτέλης προσπάθησε για την ισοφάριση, χωρίς όμως να φτιάξει φάση.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η αναμέτρηση απέκτησε ξανά ενδιαφέρον, αφού ο Εργοτέλης έφερε το ματ στα ίσα με τον Μπαντιμπανγκά (47′). Ο Αναστασίου έκανε διορθωτικές κινήσεις, ενισχύοντας επιθετικά τους “πράσινους” με την είσοδο των Αμπέιντ και Πέτριτς. Μάλιστα, ο Κροάτης είχε κάποιες καλές στιγμές για να χριστεί σκόρερ και να.. λυτρώσει το “τριφύλλι”. Ο Παναθηναϊκός πίεσε για το γκολ τη νίκης, αλλά οι Κρητικοί “κλείστηκαν” στην άμυνα τους και πήραν τελικά το βαθμό.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης (80′ Κλωναρίδης), Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός (58′ Αμπέντ), Ατζαγκούν, Καρέλης (66′ Πέτριτς), Μπεργκ. Ζέκα, Πράνιτς.

Εργοτέλης (Ουζουνίδης): Στοϊκοβιτς, Πίτσος, Αντελέγιε, Τζανακάκης, Μεχία, Ιμπραϊμ, Καρντόσο, Μπαντιμπαγκά (89′ Ρέντζας), Κούμπικ (77′ Μπουχαλάκης), Χαντί, Μονακέλο (90+ Γιοβάνοβιτς).

Ξύλο και χημικά στη Λεωφόρο!


Έξω φρενών ο Αναστασίου: Ελεύθεροι σκοπευτές απ΄το Κίεβο στη Λεωφόρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε