Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Έρχεται ο Καστιγιόν για Παναθηναϊκό – “Καμία ενημέρωση για Ντιαρά”

Όλα δείχνουν πως ο Τζόφρεϊ Καστεγιόν θα φορέσει τα “΄πράσινα”
Όλα δείχνουν πως ο Τζόφρεϊ Καστεγιόν θα φορέσει τα “΄πράσινα”

Στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί την Τετάρτη ο Τζόφρεϊ Καστιγιόν, έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό – Από την “πράσινη” ΠΑΕ τονίζουν πως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για τον Ντιαρά και περιμένουν τις εξετάσεις.

 Μία ακόμη επιλογή θα έχει όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Αναστασίου για την επίθεση του Παναθηναϊκού, αφού το “τριφύλλι” τα βρήκε με τον Άγιαξ για τον Τζόφρεϊ Καστεγιόν, με τον παίκτη να αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη!

Με την άφιξη του, ο Καστεγιόν θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους “πράσινους”. Ο “Αίαντας” θα πάρει ένα ποσό που ενδεχομένως να φτάνει τις 100.000 ευρώ, ενώ θα κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης του 22χρονου άσου.

Σε ότι αφορά το δημοσίευμα που ήθελε τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού να έχουν πάρει στα χέρια τους τον ιατρικό φάκελο του Μαχαμαντού Ντιαρά και να έχουν διαπιστώσει πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο του Αφρικανού, από πλευράς ΠΑΕ διαψεύδεται αυτή η πληροφορία.

Οι “πράσινοι” τονίζουν δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με πρόβλημα στο γόνατο του παίκτη και περιμένουν τα επίσημα στοιχεία για να δράσουν καταλλήλως.

Διαβάστε ακόμα…

Χαλάει του Ντιαρά στον Παναθηναϊκό(;)

Επίσημη πρόταση της Ουντινέζε για Καρνέζη – Αποφασίζει ο Αλαφούζος!

Η Σπόρτινγκ βάζει… φρένο στον Παναθηναϊκό για Πράνιτς

Στην τελική… ευθεία για Καρνέζη

Περιμένει το τηλεφώνημα του Παναθηναϊκού ο Ντιαρά

Πιέζει για Παναθηναϊκό ο Νάνο – Αντιδρά η Πονφεραντίνα

Ανακοίνωσε τον Μπεργκ ως το 2017 ο Παναθηναϊκός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε