Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Euroleague: 11 ομάδες ξεκινούν τη σεζόν σε άδειες εξέδρες

Euroleague: 11 ομάδες ξεκινούν τη σεζόν σε άδειες εξέδρες

Υπό… άνισες συνθήκες θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα η Euroleague η διοργανώτρια ανακοίνωσε ποιες ομάδες θα έχουν κόσμο στις εντός έδρας αναμετ4ρήσεις τους, στο “τζάμπολ” της Ερωλίγκας.

Μετά από μια σεζόν που ο κορονοϊός της έβαλε “λουκέτο”, η Euroleague ετοιμάζεται αυ5τή την εβδομάδα να κάνει.. τζάμπολ, με την ελπίδα πως αυτή τη φορά θα ολοκληρωθεί, παρά τα όποια προβλήματα προκύψουν.

Click4more: Euroleague: Οι νέοι αυστηροί κανονισμοί – Ήττα με υπαιτιότητα και… ενδεχόμενο αποβολής

Πέρα από το νέο αυστηρό πρωτόκολλο που θεσπίστηκε για τις ομάδες, η Euroleague ενημέρωσε ότι σε πρώτη φάση επτά από τις 18 ομάδες της διοργάνωσης θα είναι σε θέση να υποδεχθούν το κοινό τους, το οποίο θα έχει αποστάσεις στα γήπεδά τους (από 400 έως 7.500 θεατές, ανάλογα με την έδρα και της εκάστοτε ομάδας και το πρωτόκολλο που ισχύει σε κάθε χώρα).

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για τις Αρμάνι Μιλάνο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χίμκι, Βιλερμπάν, Βαλένθια, Ζαλγκίρις και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν έδρα σε Ιταλία, Ρωσία, Γαλλία, Ισπανία και Λιθουανία

Οι υπόλοιπες 11 ομάδες (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Άλμπα Βερολίνου, Μπάγερν Μονάχου, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ, και Ερυθρός Αστέρας) δεν θα έχουν τους οπαδούς τους στις εξέδρες των γηπέδων τους.

Σύμφωνα με την Euroleague, οι περιορισμοί αφορούν τα μέτρα που ακολουθεί κάθε χώρα ή κάθε τοπική αρχή και πως οι ομάδες πρέπει να ακολουθήσουν τις συγκεκριμένες οδηγίες, μέχρι να υπάρξει αλλαγή.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει πρεμιέρα στην έδρα της Χίμκι (02.10.2020 / 20:00). Η “Arena Mytishchi” αναμένεται να έχει έναν αριθμό οπαδών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις