Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Euroleague: Ξέφυγε ο Μίλος Τεόντοσιτς – Επιτέθηκε σε διαιτητή

Euroleague: Ξέφυγε ο Μίλος Τεόντοσιτς – Επιτέθηκε σε διαιτητή

Ο Μίλος Τεόντοσιτς βγήκε εκτός εαυτού με σφύριγμα ενός διαιτητή στην αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με την Εφές Αναντολού για την Euroleague.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του Βίρτους Μπολόνια – Εφές Αναντολού για τη δέκατη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Σέρβος γκαρντ της ιταλικής ομάδας “τρελάθηκε” μετά από ένα σφύριγμα και επιτέθηκε σε έναν εκ των διαιτητών με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, ο Τεόντοσιτς χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ, καθώς έπιασε από το πόδι τον Μ’Μπαγέ.

Η απόφαση των διαιτητών εξόργισε τον Σέρβο, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα στο πρόσωπο του διαιτητή, Γιάβορ, με αποτέλεσμα να δεχθεί τεχνική ποινή.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού προσπάθησε να επιτεθεί στη συνέχεια στον διαιτητή, ο οποίος τον έστειλε με συνοπτικές διαδικασίες στα αποδυτήρια.

Οι συμπαίκτες του στη Βίρτους Μπολόνια έτρεξαν να τον κρατήσουν, με τον έμπειρο γκαρντ να αποβάλλεται από την αναμέτρηση και να αποχωρεί εκνευρισμένος από το παρκέ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις