Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Euroleague – Παναθηναϊκός: Η εξήγηση για το challenge και τον Γιόγκι Φερέλ

Euroleague – Παναθηναϊκός: Η εξήγηση για το challenge και τον Γιόγκι Φερέλ
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός έχασε ένα δικό του παιχνίδι στη Γερμανία και μαζί μία “ανάσα” στη φετινή κακή πορεία του στη Euroleague, γνωρίζοντας την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη “αυτοκτόνησε” στα τελευταία λεπτά, αλλά ταυτόχρονα “πλήρωσε” και ένα λάθος των διαιτητών. Με το σκορ στο +4 και 2:06 για το φινάλε, οι “πράσινοι” έβγαλαν μία ακόμη σημαντική άμυνα, αλλά οι ρέφερι έδωσαν νέα κατοχή στους “Βαυαρούς”, παρότι όπως φάνηκε ξεκάθαρα και από το ριπλέι, ο Παπαγιάννης δικαίωσε διαμαρτυρήθηκε ότι δεν ακούμπησε την μπάλα. Η ομάδα βρήκε έτσι ένα τρίποντο σε κρίσιμο σημείο και μείωσε στον πόντο, αλλάζοντας το μομέντουμ.

Η φάση προκάλεσε απορίες για το γεγονός ότι ο Πρίφτης δεν έκανε challenge για να δουν οι διαιτητές το video, αλλά ο λόγος ήταν απλώς, αφού αυτό το δικαίωμα το έχει ο εκάστοτε προπονητής, μόνο στο τελευταίο δίλεπτο της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα, ο βοηθός του Έλληνα τεχνικού, Βασίλης Σίμτσακ εξήγησε και την παραμονή του Γιόγκι Φερέλ στον πάγκο, καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. «Δεν υπάρχει κάτι σχετικά με τον Φέρελ. Θέλαμε να βασιστούμε σε ένα μικρότερο rotation. Βάσει αυτών που έχουμε δει και της τακτικής, αυτά τα παιδιά μπορούσαν να βοηθήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις