Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

European Super League: Φιάσκο άνευ προηγούμενου, τέλος και η Ίντερ

European Super League: Φιάσκο άνευ προηγούμενου, τέλος και η Ίντερ

Η European Super League διαλύθηκε πριν καν δημιουργηθεί, με τους… πλούσιους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να παίρνουν ένα πολύ καλό μάθημα και την UEFA να πανηγυρίζει με τη σαρωτική νίκη της.

Μετά την αποχώρηση των έξι αγγλικών ομάδων και της Ατλέτικο Μαδρίτης, ήταν η σειρά της Ίντερ να ανοίξει τον χορό των αποχωρήσεων των ιταλικών ομάδων, ανακοινώνοντας ότι φεύγει από την κλειστή λίγκα.

«Η Ίντερ επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος δεν είναι πλέον μέρος του πρότζεκτ της Super League», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ιταλικό κλαμπ.

«Είμαστε πάντα δεσμευμένοι να προσφέρουμε στους οπαδούς μας την καλύτερη ποδοσφαιρική εμπειρία. Η καινοτομία αποτελεί μέρος του DNA μας από την ίδρυσή μας. Η δέσμευσή μας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη για τη βελτίωση της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας δεν θα αλλάξει ποτέ. Η Ίντερ πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο, όπως και οποιοσδήποτε τομέας δραστηριότητας, θα πρέπει να ενδιαφέρεται να βελτιώνει συνεχώς τους αγώνες του, προκειμένου να συνεχίσει να ενθουσιάζει τους οπαδούς όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, σε ένα πλαίσιο οικονομικής βιωσιμότητας. Με αυτό το όραμα θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με ιδρύματα και όλους τους ενδιαφερόμενους για το μέλλον του αθλήματος που αγαπάμε», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις