Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

European Super League: Τέλος και η Ατλέτικο Μαδρίτης

European Super League: Τέλος και η Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο τελευταίος να κλείσει την… πόρτα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έγινε η πρώτη ισπανική ομάδα που ανακοινώνει την αποχώρησης της από τη European Super League.

Η κλειστή λίγκα των… πλουσίων αποδείχθηκε μέσα σε λίγες ώρες το μεγαλύτερο φιάσκο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Πριν καλά καλά ανακοινωθεί η δημιουργία της, η μία ομάδα μετά την άλλη αποχωρεί, έπειτα από τις τρομερές αντιδράσεις των οπαδών και των παικτών.

Οι έξι αγγλικές ομάδες (Γιουνάιτεντ, Σίτι, Λίβερπουλ, Τότεναμ, Άρσεναλ, Τσέλσι) έκαναν την αρχή, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να τις ακολουθεί και να ανακοινώνει επίσημα την αποχώρηση της. Αυτή ήταν η πρώτη ισπανική αποχώρηση, με τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να μένουν μόνες τους παρέα με τις τρεις ιταλικές ομάδες (Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν).

Αργά ή γρήγορα και οι υπόλοιπες ομάδες αναμένεται να κάνουν την… τούμπα τους, με τις Ρεάλ και Γιουβέντους να είναι οι τελευταίες, μιας και οι ιδιοκτήτες τους είναι οι “εγκέφαλοι” της νέας διοργάνωσης.

«Η διοίκηση της Ατλέτικο μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της το πρωί της Τετάρτης αποφάσισε επίσημα να επικοινωνήσει με την ESL και τις άλλες ομάδες της για να ενημερώσει στην αποχώρησή της από το πρότζεκτ», αναφέρει η ανακοίνωση της Ατλέτικο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις