Τρίτη, 28 Μαΐ
20oC Αθήνα

Η “μπαλωθιά” του Διαμαντάκου έκρινε το ντέρμπι της Κρήτης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο εξαιρετικά φορμαρισμένος, Δημήτρης Διαμαντάκος σκόραρε σε τρίτο συνεχόμενο ματς και οδήγησε τον Εργοτέλη στη μεγάλη νίκη με 1-0 στην έδρα του Πλατανιά.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Πλατανιάς είχε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς της νίκης αφού βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και έτσι μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας ευκαιρίες με τους Βλαχοδήμο και Κατάι. Ο Εργοτέλης μετά το 25λεπτο ισορρόπησε το ματς και αφού πρώτα έχασε ευκαιρία με τον Μπαντιμπανγκά, στο 44′ κατάφερε να σκοράρει.

Ο Διαμαντάκος πέρασε τον Γιαχία και με εξαιρετική κίνηση άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε γρήγορα τις τρεις αλλαγές του όμως η ομάδα του παρά το ότι είχε την κατοχή της μπάλας, δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και ήταν ευάλωτη στην άμυνα. Στο 54′ ο Διαμαντάκος έφτασε μία ανάσα από το 0-2 ενώ και 7 λεπτά αργότερα είχε ευκαιρία με τον Κούμπικ.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση και πλέον βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Αντίθετα ο Εργοτέλης πήρε την 3η σερί νίκη του και πολύ δύσκολα θα ξαναμπλέξει.

Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φαϊσκα, Ινκούμ, Φερνάντες (61′ Δημήτρης), Γιαχία, Καζναφέρης (46′ Σιαλμάς), Αγκιλέρα, Μενδρινός, Κάταϊ (60′ Μπέλιτς), Βλαχοδήμος, Τόρες

Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στόικοβιτς, Κούμπικ, Μεχία, Σαρρής (82′ Γιοβάνοβιτς), Πίτσος (75′ Αζίζ), Κοζορώνης, Χάντι, Ιμπραϊμ, Τζανακάκης, Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος (64′ Μονακέλο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε