Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

NBA Play Offs: Ξέσπασε ο Σμαρτ στα αποδυτήρια των Σέλτικς (pics)

NBA Play Offs: Ξέσπασε ο Σμαρτ στα αποδυτήρια των Σέλτικς (pics)
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μπόστον Σέλτικς ηττήθηκαν και στο δεύτερο παιχνίδι από τους Μαϊάμι Χιτ, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν ακόμη και στο +17 στο πρώτο ημίχρονο, με τον Μάρκους Σμαρτ να “ξεσπά” στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ φέρεται να πέταγε αντικείμενα και να έβριζε στα αποδυτήρια, με την υπόλοιπη ομάδα να τον δικαιολογεί πάντως στη συνέντευξη Τύπου. “Δεν ήταν τίποτα, δεν έχω πολλά να πω”, τόνισε ο Γουόκερ, με τον Στίβενς να προσθέτει: «Οι παίκτες ήταν συναισθηματικοί, μετά από ένα σκληρό παιχνίδι, μια σκληρή ήττα».

Αντίστοιχες ήταν οι δηλώσεις κι από τον Μπράουν: «Γι’ αυτό αγαπάμε τον Μάρκους, παίζει με πάθος, είναι φωτιά… Το χρειαζόμαστε αυτό. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω στις οικογένειες, αλλά στηρίζουμε ο ένας τον άλλον γι’ αυτό που είμαστε. Πρέπει να πάρουμε αυτή την φωτιά στο Game 3», ανέφερε σχετικά.

NBA Play Offs: Σούπερ ανατροπή με τρομερό Ντράγκιτς για τους Χιτ (video)

Χαρακτηριστική ήταν όμως κι η ανάρτηση του Ενές Καντέρ στο twitter, όπου κι έγραψε: “Πολλές μ@λ@κ@@ς φήμες εκεί έξω, αυτό το γκρουπ παιδιών είναι ένα από τα καλύτερα στα οποία έχω βρεθεί. Κανείς δεν μπορεί να χωρίσει την οικογένειά μας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να ανεβαίνουμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις