Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Όνειρο ήτανε! Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΟΚ πέταξε ένα ημίχρονο προσπαθώντας να αμυνθεί και όταν στο δεύτερο έβγαλε τις επιθετικές αρετές του, έβαλε πολύ δύσκολα στην Σάλκε η οποία όμως έφυγε θριαμβεύτρια από την Τούμπα με 3-2. Αθανασιάδης και Κατσουράνης τα γκολ του “δικεφάλου του βορρά” που την Παρασκευή θα μάθει τους αντιπάλους του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ζαλάι (2) και Ντράξλερ τα τέρματα της Σάλκε που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 64΄ (Τζόουνς).

Το LIVE του αγώνα

Ένας άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου λέει πως όταν παίζεις έναν αγώνα για να μην χάσεις, 9 στις 10 φορές θα χάσεις. Αυτό πλήρωσε ο ΠΑΟΚ πετώντας ένα πρώτο ημίχρονο στα σκουπίδια καθώς δεν απείλησε καθόλου. Το τι μπορούσε να κάνει αν αγωνιζόταν από το ξεκίνημα με τη νοοτροπία που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο δεν θα το μάθουμε ποτέ, αν και οι παίκτες του Στέφενς έδειξαν ικανοί να ρίξουν στο καναβάτσο την Σάλκε.

Η προσήλωση στο αμυντικό πλάνο λειτούργησε καλά στα πρώτα 43 λεπτά καθώς μέχρι τότε η Σάλκε είχε μόνο την κεφαλιά του Τζόουνς που απομάκρυνε ο Χακόμπο στο 3΄. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, όμως, έγινε η ζημιά για την ελληνική ομάδα, καθώς από την βαθιά μπαλιά του Τζόουνς, ο Ουτσίντα κατέβαλε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και σέρβιρε για τον Ζαλάι που με προβολή άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ελληνική ομάδα μπήκε μεταμορφωμένη στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 52΄ όταν ο Κίτσιου έκανε την κάθετη πάσα στην περιοχή και ο Αθανασιάδης με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα. Η κατάσταση έγινε ακόμα καλύτερη για τον ΠΑΟΚ όταν στο 64΄ο Τζόουνς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον Σαλπιγγίδη. Ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ο Ντράξλερ μπήκε στην περιοχή απέφυγε τον Χακόμπο και έκανε το 1-2 σε κενή εστία.

Παρά το γεγονός πως πλέον ήθελαν δύο γκολ για να προκριθούν, οι παίκτες του Στέφενς δεν τα παράτησαν και στην αμέσως επόμενη φάση έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Λούκας. Τελικά οι προσπάθειες τους απέδωσαν καρπούς στο 78΄όταν από το φάουλ του Στοχ ο Κατσουράνης με γυριστή κεφαλιά έκανε το 2-2.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ βγήκε μαζικά στην επίθεση και έχασε μοναδική ευκαιρία για την ανατροπή με τον Στοχ στο 81΄. Ωστόσο αντί να γίνει το 3-2 έγινε το 2-3 όταν στο 90΄ ο Ντράξλερ έφυγε στην αντεπίθεση και σέρβιρε έτοιμο γκολ για τον Ζαλάι που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Σάλκε προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και θα μάθει τους αντίπαλους του την Παρασκευή.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς):
Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Μιγκέλ Βίτορ, Σκόνδρας, Τζιόλης, Κάτσε, Λούκας (80′ Γεωργιάδης), Στοχ, Σαλπιγγίδης (74′ Ολίσε), Αθανασιάδης (74′ Νέτσιντ).

ΣΑΛΚΕ (Γενς Κέλερ):
Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Φελίπε Σαντάνα, Φουχς, Κλέμενς (60′ Μέγιερ) (70′ Νόιστεντερ), Χέγκερ, Τζερμέιν Τζόουνς, Ντράξλερ, Φαρφάν (83′ Ματίπ), Σαλάι.

Παροξυσμός στο ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ! – Με συνοδεία στο γήπεδο η αποστολή(PHOTOS)

Δείτε τι είχε γίνει στο πρώτο ματς των δύο ομάδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

“Φαβορί η Σάλκε – Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”

Παπαδόπουλος: Είμαι ΠΑΟΚ, μακάρι να περνούσαν και οι δυο!

Κέλερ: Δεν παίζουμε κόντρα στον Στέφενς αλλά στον ΠΑΟΚ!

Θα το πάρουν απόφαση; Δεύτερη άρνηση του CAS στην Μέταλιστ

Βιεϊρίνια: Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο ΠΑΟΚ

Έταξε πριμ στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Έτοιμος για το Γκελζενκίρχεν ο ΠΑΟΚ

Δεν τα παρατά η Μέταλιστ – Ένσταση και…ταξίδι στη Γερμανία!

Σαββίδης: Όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε αυτή την ιστορική στιγμή

Χακόμπο: Φαβορί στα χαρτιά η Σάλκε

ΠΑΟΚ τριών αστέρων πάει για… σεντόνι

Πανόπουλος: Μαριονέτες στο σόου του ΠΑΟΚ

Στη σέντρα μέσα στο κατακαλόκαιρο! Πρεμιέρα στην Σούπερ Λίγκα

“Οριστικά στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ”

“Θρίλερ” με Μέταλιστ και ΠΑΟΚ – Ανέστειλε την τιμωρία το CAS!

Πρώτο θέμα στην Ουέφα ο Στέφενς – “Θέλουμε το πρωτάθλημα”

Στην αντεπίθεση η Μέταλιστ!

Κράσιτς όπως Στοχ; Στέλνουν και τον Σέρβο σταρ στον ΠΑΟΚ

Στέφενς: Έχουμε πολύ δύσκολο έργο

Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ!

Αποβλήθηκε από την Ευρώπη η Μέταλιστ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε