Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

“Όρθιος” με… 10 – “Τσίμπησε” βαθμό στα Χανιά ο Ατρόμητος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος βρέθηκε πίσω στο σκορ στα Χανιά, αλλά ισοφάρισε με τον Παπαδόπουλο και κατάφερε να φύγει με τον βαθμό από την έδρα του Πλατανιά (1-1), παρόλο που αγωνίστηκε από το 43′ με παίκτη λιγότερο (αποβολή του Γιαννούλη).

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με τις δυο ομάδες να έχουν ανά διαστήματα την κατοχή της μπάλας, αλλά να δυσκολεύονται -αρχικά- στο να φτιάξουν κάποια απειλητική φάση στα αντίπαλα καρέ. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλύτερα, αλλά η αναγκαστική αλλαγή του Καραγκούνη (11′) φαίνεται πως επηρέασε την ομάδα του Παράσχου.

Το παιχνίδι απέκτησε καλό ρυθμό και… ενδιαφέρον από το 20′ και μετά, με τον Πλατανιά να ανοίγει το σκορ στο 25′ με την κεφαλιά του Τόρες και τους φιλοξενούμενους να φέρνουν το ματς στα ίσα στο 37 με την δύσκολη προβολή του Παπαδόπουλου. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους δυο αντιπάλους να χάνουν από μια σημαντική ευκαιρία και τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Γιαννούλη (42′).

Έχοντας της αριθμητική υπεροχή, ο Πλατανιάς “πήρε μέτρα” στην επανάληψη προς την περιοχή του Ατρόμητου. Οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν τον βαθμό, οι Κρητικοί είχαν κάποιες ευκαιρίες, κυρίως με τους Κάταϊ και Τετέ, αλλά τελικά το 1-1 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης

Πλατανιάς (Ν. Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς (60’ Κάταϊ), Τόρες, Γουνδουλάκης (78’ Μπεριάν), Μοράλ (86’ Μπεριάν) 

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Δημήτρης , Ράφαελ, Στόλερ 

Ατρόμητος (Γ. Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Καραγκούνης (11’ Γεωργίου), Ουμπίντες (88’ Καραμάνος), Μπρίτο (73’ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Παπαδόπουλος 

Στον πάγκο: Σηφάκης, Μπάλλας, Αθανασίου, Ταβάρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε