Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Όταν ο Σχορτσανίτης χάνει την… ψυχραιμία του (VIDEO)

Όταν ο Σχορτσανίτης χάνει την… ψυχραιμία του (VIDEO)

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης τα είδε όλα… κόκκινα κι όρμησε στην εξέδρα των οπαδών της Χάποελ Τελ Αβίβ, η οποία τον έβριζε. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Έλληνας σέντερ δεν μπόρεσε να ελέγξει τα νεύρα του

Ο θηριώδης σέντερ έχει έρθει ξανά σε κόντρα με τον κόσμο –όχι βέβαια σαν την πιο πρόσφατη– φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού, «απαντώντας» με χειρωνομίες. Ο «Σόφο» τα έχει βάλει με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, αλλά και του ΠΑΟΚ στην Πυλαία!

Αρχικά, σε «αιώνιο» ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Σε μία στιγμή που αποσύρθηκε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, το γήπεδο όλο τον αποδοκίμαζε και ο Σχορτσανίτης “απάντησε” με χειρονομία προς τους φίλους του Παναθηναϊκού!

Σε αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ο Σχορτσανίτης εκνευρίστηκε με μια διαιτητική απόφαση και όταν το γήπεδο όλο τον έβρισε, δεν άντεξε και… αντέδρασε με την παρακάτω χειρονομία, είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον αγώνα και να τιμωρηθεί με πρόστιμο 3.000 ευρώ!

Βέβαια, υπάρχουν και οι στιγμές που ο Σχορτσανίτης «όρμησε» σε αντιπάλους. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει το περιστατικό στο φιλικό της Εθνικής με την Σερβία στο ΟΑΚΑ, με τον «Σόφο» να κυνηγά τον Κρστιτς

Τέλος, έχουμε και τον τελικό Κυπέλλου στο Ισραήλ της Χάποελ κόντρα στην Μπαράκ Νετάνια, όταν σε ένα επεισόδιο που έγινε μεταξύ συμπαίκτη του και αντιπάλου του, μπήκε στην μέση για να τους χωρίσει, αλλά έριξε και μερικές… μπουνιές!

Να τονίσουμε πως μετά το περιστατικό της Δευτέρας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ -από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του προέδρου της, Σιμόν Μιζράχι- ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να τιμωρήσει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, όμως, κάτι τέτοιο αποκλείεται να μην συμβεί από την ομοσπονδία του Ισραήλ.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης έφτασε στα γραφεία της ομοσπονδίας και έγγραφη καταγγελία από τη Χάποελ Τελ Αβίβ, με την οποία ζητήθηκε η παραδειγματική τιμωρία του διεθνούς Έλληνα σέντερ.

Διαβάστε ακόμα…

Εκτός ελέγχου! Επιτέθηκε σε οπαδούς ο Σχορτσανίτης (VIDEO)

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε