Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια δύο σερί ήττες

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη είναι η 4η πιο βαριά των τελευταίων χρόνων στην Α1 ενώ οι “πράσινοι” μετά από 6 χρόνια γνώρισαν 2 σερί ήττες στην Ελλάδα.

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στον Παναθηναϊκό όχι τόσο για την ήττα, όσο για την εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη. Οι “πράσινοι” δεν μπόρεσαν να ελέγξουν το ματς και ο ΠΑΟΚ τους… χτύπησε κάτω από το καλάθι.

Ο Μαργαρίτης εκμεταλλεύτηκε όλες τις αλλαγές στα σκριν ενώ ο Λάνγκφορντ δεν είχε πρόβλημα απέναντι σε Μπατίστα και Μαυροκεφαλίδη. Μετά την αποχώρηση του Ράιτ η λειψανδρία στους ψηλούς του Παναθηναϊκού είναι δεδομένη.

Ο Ουρουγουανός σέντερ έκανε εκπληκτικό πρώτο δίμηνο αλλά μετά τον τραυματισμό του δεν είναι ο ίδιος παίκτης ενώ ο Μαυροκεφαλίδης βοηθάει στο επιθετικό κομμάτι αλλά όχι τόσο στο αμυντικό.

Αν προσθέσει κανείς και την αδυναμία του Μπλουμς να δώσει λύσεις από τον πάγκο, φαίνεται ότι ο Ιβάνοβιτς έχει ξεμείνει από λύσεις. Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι οι ήττες που έχει κάνει δεν είναι… καταστροφικές και μπορεί να διορθώσει τα πράγματα. Στην Basketleague, αν δεν υπάρξουν άλλες εκπλήξεις θα χρειαστεί μία νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Ολυμπιακού με μεγαλύτερη διαφορά από τους 6 πόντους που έχασε στο ΣΕΦ.

Η ήττα με 71-54 ήταν η 4η πιο βαριά του Παναθηναϊκού τα τελευταία 15 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ για πρώτη φορά μετά το 2008 υπέστη 2 σερί ήττες στην Α1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε