Κυριακή, 2 Ιουν.
23oC Αθήνα

“Πέταξε” για την πρόκριση – Τελευταία…στάση για Βραζιλία! (VIDEO)

“Πέταξε” για την πρόκριση – Τελευταία…στάση για Βραζιλία! (VIDEO)

Με την ελπίδα πως επιστρέψει το βράδυ της Τρίτης έχοντας… τσεκάρει την πρόκριση της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, η Εθνική αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για το Βουκουρέστι, για τον δεύτερο αγώνα μπαράζ με την Ρουμανία. Συνάντηση Σάντος με Γιώργο Δώνη

Με πτήση τσάρτερ πέταξε το πρωί της Δευτέρας από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” η αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Βουκουρέστι, για τον δεύτερο αγώνα μπαράζ για το Μουντιάλ με την Ρουμανία.

Στην Γαλανόλευκη επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση του επαναληπτικού και ότι θα καταφέρει η ομάδα να βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Η μία και μοναδική προπόνηση της Εθνικής επί ρουμανικού εδάφους θα γίνει στις 18:00 στο στάδιο “Νασιονάλ”, στο οποίο θα διεξαχθεί και ο αγώνας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος θα δώσει συνέντευξη Τύπου πριν από την προπόνηση, στις 17:15.


Video streaming by Ustream

Άξιο αναφοράς, πως στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” βρέθηκε και ο Γιώργος Δώνης που ήταν στην Ελλάδα για να δει την οικογένειά του, καθώς πλέον είναι προπονητής στην Κύπρο (ΑΠΟΕΛ). Ο Ελληνας τεχνικός συναντήθηκε με την ελληνική αποστολή και είχε ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον Φερνάντο Σάντος, αλλά και τον Κώστα Μήτρογλου (τον είχε παίκτη στον Ατρόμητο).

Η επιστροφή της Εθνικής στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Τρίτης μετά το παιχνίδι με τη Ρουμανία που ξεκινάει στις 9 μ.μ..

Αναλυτικά η αποστολή: Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Μπολόνια), Νίνης (ΠΑΟΚ), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Γκέκας (Κόνιασπορ).

Διαβάστε ακόμα…

Μούτου:Γρήγορο γκολ και προσοχή στην άμυνα!

“Πέταξε” για την πρόκριση – Τελευταία…στάση για Βραζιλία! (VIDEO)

Θα γεμίσουν τα ταμεία της ΕΠΟ από την πρόκριση στο Μουντιάλ

Σαλπιγγίδης: Από εμάς εξαρτάται αλλά πρέπει να προσέξουμε

Ο Μούτου έκανε τον Πιτούρκα… Mr Bean (ΦΩΤΟ)

Κατσουράνης: Πάνω από όλα είμαστε ομάδα

“Έχουμε θυμώσει με τον διαιτητή και τους εαυτούς μας”

Η παράδοση λέει Ελλάδα!

1700 εισιτήρια παρέλαβε η ΕΠΟ για το Ρουμανία – Ελλάδα

Μαθαίνουν… σάμπα οι διεθνείς! Ετοιμάζει βαλίτσες η Εθνική (ΦΩΤΟ)

Σάντος: Αυτό το ποδόσφαιρο θέλω να βλέπω!

Βραζιλία ερχόμαστε με… Μητρογλίνιο! (VIDEO)

Μουντιάλ: Προβάδισμα για Ουκρανία και Πορτογαλία (VIDEOS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε